Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un barbat din Gorj a sunat la SMURD pentru o problema bizara. Operatorul a crezut ca nu aude bine: Ati incercat totusi cu un pahar cu apa? Ambulanta SMURD nu functioneaza in regim de taxi!

Antena3 Antena3,
Un barbat din Gorj a sunat la SMURD pentru o problema bizara. Operatorul a crezut ca nu aude bine: Ati incercat totusi cu un pahar cu apa? Ambulanta SMURD nu functioneaza in regim de taxi!

Un barbat din Gorj a reusit sa socheze operatorii de la serviciul 112 cu o gluma de-a dreptul proasta. Barbatul a anuntat ca sughita de 10 minute si ca nu se poate opri. Dispecerul: - Buna ziua!. continuă pe Antena3

UPDATE - Protestul 15 minute pentru construirea de autostrazi ia amploare in Gorj. Sapte primari sprijina demersul

Dupa ce luni primarul ALDE al orasului Rovinari, Robert Filip, a anuntat ca angajatii institutiei si mai multi consilieri locali se alatura protestului pentru construirea de autostrazi, alti sase primari din Gorj, intre care cei din Targu Jiu, Turceni si Motru, vor intrerupe lucrul in 15 martie, timp de 15 minute.

Greva nationala de 15 minute. Mihai Chirica, primarul Iasului, se alatura protestului. La fel fac 4 primari din Gorj

Mihai Chirica, primarul Iasului, se alatura protestului simbolic de un sfert de ora de vineri, 15 martie, de la ora 15. E nevoie sa atragem atentia asupra necesitatii construirii de autostrazi, a declarat Mihai Chirica pentru radio Digi FM, hotarat sa suspende activitatea in primarie pentru 15 minute. Primarul Iasului i-a indemnat si pe ceilalti [] .

Un barbat din Galati a fost la un pas sa ajunga de urgenta la spital. Ce a gasit intr-o conserva cu peste

Un barbat din Galati a gasit un cui intr-o conserva cu peste. Galateanul sustine ca a cumparat conservade la un magazin din localitatea Liesti, scrie libertatea. ro. Acesta va depune o plangere.

Primarul ALDE din Rovinari se alatura protestului pentru constructia de autostrazi si indeamna si alti edili din Gorj sa opreasca lucrul in 15 martie

Primarul ALDE al orasului Rovinari, Robert Filip, anunta ca se alatura protestului pentru constructia de autostrazi, initiat de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova. in plus, Filip ii provoaca pe edilii din Turceni, Balteni, Dragutesti si Targu-Jiu sa opreasca si activitatea pentru 15 minute, in 15 martie.

Sfarsit tragic pentru un barbat din Botosani. A cazut de la etajul trei, printre balustrade. Omul nu a mai avut nicio sansa

Un barbat de 60 de ani din Botosani a avut parte de un sfarsit tragic. Omul a cazut de la etajul trei, printre balustradele blocului si a murit pe loc. Victima era sub influenta bauturilor alcoolice si.

Un barbat din Dambovita a murit dupa o PALMA: `L-a adus cu roaba acasa`

Scandal cu final tragic in Dambovita! Un barbat de 47 de ani a murit, dupa ce a fost lovit de doi localnici, cu care a avut o discutie aprinsa intr-un bar, potrivit stirileprotv. ro. in momentul altercatiei, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )