Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un barbat din Botosani a murit, dupa ce medicii nu au observat ca are ruptura de aorta

Antena3 Antena3,
Un barbat din Botosani a murit, dupa ce medicii nu au observat ca are ruptura de aorta

Se fac anchete peste anchete in cazul barbatului din Botosani care a murit dupa ce medicii nu au vazut, in timpul investigatiilor, ca are nevoie urgent de o operatie la inima. Omul a descoperit ca are ruptura. continuă pe Antena3

Un barbat din comuna damboviteana Lunguletu si-a ucis fiul vitreg in varsta de 7 ani si l-a ingropat in gradina

Un barbat din Dambovita a fost retinut de procurorii inaltei Curti de Casatie si Justitie dupa ce, in urma cu doi ani, l-ar fi omorat pe unul dintre fiii sai vitregi dupa care l-ar fi ingropat in.

Baia Mare: Un agent de paza a murit dupa ce a fost impuscat accidental de un coleg

Un tanar de 24 de ani, agent de paza la o firma de transport valori din Baia Mare, a murit dupa ce a fost impuscat accidental de catre un coleg care a manevrat gresit un pistol. Incidentul a avut loc in.

Caz DRAMATIC intr-un spital din Husi. O fetita de 4 ani a MURIT, dupa ce a fost dusa pentru o banala durere in gat. Ce i-au facut DOCTORII

Caz dramatic la Husi, ce pune o noua pata pe sistemul medical din Romania. O fetita de 4 ani, care s-a dus la spital pe picioarele ei, pentru ca o durea in gat, a murit sub ochii medicilor, la nici o ora de la.

Lili Sandu si Bogdan Stelea, din nou impreuna dupa 9 ani de la despartire? Vedeta spune tot adevarul despre relatia lor!

Presa vuieste ca Lili Sandu are de gand sa se intoarca in bratele fostului ei iubit, Bogdan Stelea, dar co-prezentatoarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )