Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un barbat din Capitala a murit, dupa ce s-a inecat la Eforie Sud

Antena3 Antena3,
Un barbat din Capitala a murit, dupa ce s-a inecat la Eforie Sud

Un barbat in varsta de 38 de ani din Bucuresti a murit, marti, dupa ce s-a inecat in mare, la Eforie Sud. Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta, cadrele medicale . continuă pe Antena3

Inundatii in mai multe zone din Capitala. Informatii de ultima ora despre vreme. Ce urmeaza

Sunt probleme pe mai multe artere mari din Capitala din pricina ploii torentiale. Dupa doua zile de canicula, vremea extrema a lovit Bucurestiul. Mihai Timu, meteorologul de serviciu de la ANM, a declarat.

Furtuni in Bucuresti si Ilfov: 15 case, inundate si zeci de copaci, cazuti peste masini. Precizarile PMB: Nu au fost blocate pasajele sau intersectiile din Capitala

Ploile abundente fac ravagii in Bucuresti. Angajatii ISU Bucuresti-Ilfov au intervenit, de la ora 10. 00 si pana la 17. 30, in trei locatiI din Capitala si in judetul Ilfov pentru indepartarea copacilor cazuti.

Iasi: O tanara a ajuns la spital cu arsuri pe 90% din suprafata corpului, dupa ce a adormit la plaja

O tanara din Iasi a ajuns, vineri, la spital, cu arsuri de gradul intai pe nouazeci la suta din suprafata corpului, dupa ce a adormit la plaja. Ea a fost transportata cu ambulanta la Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi si este internata.

Barbat din Alba decedat dupa ce a fost muscat de o viespe uriasa

Un barbat a murit la sfarsitul saptamanii trecute la spitalul din Alba Iulia in urma unui stop cardiorespirator produs dupa ce a fost intepat de o insecta. Cel mai probabil, victima a fost intepata de o viespe uriasa, adica un taun.

Cateva sute de persoane la protestul din Capitala. Oamenii scandeaza Hotii! si Justitie, nu coruptie

20: Cateva sute de protestatari au ajuns, duminica seara, la Palatul Parlamentului si scandeaza Hotii! si Justitie, nu coruptie. Un barbat cu portavoce aduce.

Cateva sute de persoane la protestul din Capitala. Oamenii au scandat Hotii! si Justitie, nu coruptie

20: Cateva sute de protestatari au ajuns, duminica seara, la Palatul Parlamentului si scandeaza Hotii! si Justitie, nu coruptie. Un barbat cu portavoce aduce.

O femeie cu dizabilitati a murit, dupa ce a fost torturata de sateni. Oamenii credeau ca a rapit un copil

O femeie cu dizabilitati a fost torturata de mai multi sateni, care au acuzat-o ca a rapit un copil. Femeia, care a murit in urma ranilor, eranevinovata, potrivit The Independent. Femeia,.

Carnagiu pe o sosea din Rusia. 13 oameni au murit, dupa ce un autobuz cu pasageri s-a ciocnit cu o cisterna - VIDEO

13 oameni au murit si alti 13 au fost raniti, dupa ce un autobuz s-a ciocnit cu o cisterna care transporta produse petroliere, Accidentul a avut loc pe o sosea din republica rusa Tatarstan, potrivit.

O noua ipoteza in cazul studentei care a murit, dupa ce a cazut de la etajul patru. Ce au descoperit procurorii

Tanara in varsta de 21 de ani, studenta la Medicina, care a cazut de la etajul patru al unui bloc din Oradea, ar fi avut o alcoolemie de 1,3 la mie in sange, potrivit.

Un politician britanic a murit dupa ce s-a accidentat la petrecerea lui de burlacie

Un membru al Partidului Conservator din Marea Britanie s-a stins din viata, dupa ce s-a accidentat la petrecerea sa de burlacie. Ben Davis urma sa aiba nunta peste trei saptamani si se afla.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )