Libnet.ro
UNICEF

14:00

Barbat din Alba decedat dupa ce a fost muscat de o viespe uriasa

Adevărul Adevărul,
Barbat din Alba decedat dupa ce a fost muscat de o viespe uriasa

Un barbat a murit la sfarsitul saptamanii trecute la spitalul din Alba Iulia in urma unui stop cardiorespirator produs dupa ce a fost intepat de o insecta. Cel mai probabil, victima a fost intepata de o viespe uriasa, adica un taun. continuă pe Adevărul

Un turist a fost muscat de vipera pe Transfagarasan, dupa ce s-ar fi jucat cu sarpele. Barbatul a fost preluat de un elicopter SMURD

Un turist de 29 de ani a fost muscat de o vipera, pe Transfagarasan, dupa ce tanarul s-ar fi jucat cu sarpele. Pentru salvarea barbatului a fost nevoie de interventia unui elicopter SMURD.

Iasi: O tanara a ajuns la spital cu arsuri pe 90% din suprafata corpului, dupa ce a adormit la plaja

O tanara din Iasi a ajuns, vineri, la spital, cu arsuri de gradul intai pe nouazeci la suta din suprafata corpului, dupa ce a adormit la plaja. Ea a fost transportata cu ambulanta la Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi si este internata.

O tanara a ajuns la spital cu arsuri pe nouazeci la suta din suprafata corpului, dupa ce a adormit la plaja

O tanara din Iasi a ajuns, vineri, la spital, cu arsuri de gradul intai pe nouazeci la suta din suprafata corpului, dupa ce a adormit la plaja. Ea a fost transportata cu ambulanta la Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi si este internata in Sectia de Arsi si Clinica Reparatorie, transmite news. ro.

Canicula face primele VICTIME! Un barbat din Gorj a facut infarct din cauza caldurii INSUPORTABILE!

Canicula a facut deja prima victima! Un barbat de 70 de ani din Targu Jiou, judetul Gorj a facut infarct din cauza caldurii insuportabile. Batranul a mers in vizita la niste prieteni, iar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )