Libnet.ro
UNICEF

08:15

Inundatii in mai multe zone din Capitala. Informatii de ultima ora despre vreme. Ce urmeaza

Antena3 Antena3,
Inundatii in mai multe zone din Capitala. Informatii de ultima ora despre vreme. Ce urmeaza

Sunt probleme pe mai multe artere mari din Capitala din pricina ploii torentiale. Dupa doua zile de canicula, vremea extrema a lovit Bucurestiul. Mihai Timu, meteorologul de serviciu de la ANM, a declarat. continuă pe Antena3

Proteste impreuna salvam tara de corupti, anuntate, duminica seara, in Capitala si in mai multe orase din Romania

In Capitala si in mai multe orase din tara sunt anuntate, duminica seara, marsuri sub titulatura impreuna salvam tara de corupti. Mobilizarea s-a facut pe retelele sociale, unde mii de internauti si-au anuntat prezenta.

Mai multe cladiri si scoli din Sibiu vor fi pictate in cadrul unui festival de arta stradala

Doua scoli, patru licee si mai multe cladiri din Sibiu vor fi pictate de artisti stradali in cadrul celei de-a treia editii a Sibiu International Street ART Festival care incepe luni, anunta turnulsfatului. ro. La festival participa 30 de artisti, dintre care 27 romani care vor lucra pana duminica sa transforme peretii monotoni din oras in opere de arta.

Cel putin noua persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor si alunecarilor de teren din Nepal

Cel putin noua persoane si-au pierdut viata si sapte sunt date disparute dupa ce ploile musonice puternice au provocat alunecari de teren si inundatii in mai multe zone ale Nepalului, a informat luni un.

Hidrologii au emis alerte de Cod galben si portocaliu de inundatii pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis avertizari de cod galben de inundatii pentru mai multe bazine hidrografice din tara, valabil de duminica seara pana marti. O atentionare cod portocaliu va intre in vigoare luni dimineata.

Ploile abundente fac ravagii. Cod portocaliu de inundatii pentru bazine hidrografice din 13 judete

Hidrologii au emis, luni, un cod portocaliu de inundatii pentru mai multe bazine hidrografice din 13 judete. O alta avertizare cod galben este in vigoare pentru bazine hidrografice din 23 de judete.

Activitatea pe Aeroportul Otopeni a fost afectata de conditiile meteo extreme. Mai multe curse au fost amanate

Operarea pe una din pistele Aeroportului Henri Coanda a fost afectata temporar, iar mai multe curse internationale au fost amanate, din cauza codului portocaliu de ploi abundente si vijelii sub incidenta caruia se afla Capitala.

Furtuni in Bucuresti si Ilfov: 15 case, inundate si zeci de copaci, cazuti peste masini. Precizarile PMB: Nu au fost blocate pasajele sau intersectiile din Capitala

Ploile abundente fac ravagii in Bucuresti. Angajatii ISU Bucuresti-Ilfov au intervenit, de la ora 10. 00 si pana la 17. 30, in trei locatiI din Capitala si in judetul Ilfov pentru indepartarea copacilor cazuti.

PROBLEME DIN CAUZA VREMII PE AEROPORTUL OTOPENI! MAI MULTE ZBORURI, AMANATE

Vremea rea perturba si traficul aerian. Mai multe zboruri ce urmau sa plece de pe Aeroportul International Otopeni au fost amanate. De asemenea, doua curse dinspre Copenhaga si Viena au fost.

PROBLEME DIN CAUZA VREMII PE AEROPORTUL OTOPENI! MAI MULTE ZBORURI, AMANATE (VIDEO)

Vremea rea perturba si traficul aerian. Mai multe zboruri ce urmau sa plece de pe Aeroportul International Otopeni au fost amanate. De asemenea, doua curse dinspre Copenhaga si Viena au fost.

Incident armat la New York. Mai multe persoane au fost ranite intr-un spital din Bronx

Autoritatile au anuntat ca mai multe persoane au fost impuscate in urma unui incident la un spital din New York, a anuntat AP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3615 seconds )