Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iasi: O tanara a ajuns la spital cu arsuri pe 90% din suprafata corpului, dupa ce a adormit la plaja

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iasi: O tanara a ajuns la spital cu arsuri pe 90% din suprafata corpului, dupa ce a adormit la plaja

O tanara din Iasi a ajuns, vineri, la spital, cu arsuri de gradul intai pe nouazeci la suta din suprafata corpului, dupa ce a adormit la plaja. Ea a fost transportata cu ambulanta la Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi si este internata. continuă pe Wall-Street Ro

O tanara a ajuns la spital cu arsuri pe nouazeci la suta din suprafata corpului, dupa ce a adormit la plaja

O tanara din Iasi a ajuns, vineri, la spital, cu arsuri de gradul intai pe nouazeci la suta din suprafata corpului, dupa ce a adormit la plaja. Ea a fost transportata cu ambulanta la Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi si este internata in Sectia de Arsi si Clinica Reparatorie, transmite news. ro.

O tanara din Iasi a ajuns la spital cu arsuri de gradul I din cauza soarelui

Canicula face victime. O tanara de 23 de ani a ajuns pe mana medicilor, vineri, dupa ce a facut plaja la Baile Nicolina fara sa se protejeze de razele arzatoare ale soarelui. Aceasta a suferit.

in vigoare de la 1 iulie: punctul de pensie creste la 1.000 lei, medicamente compensate cu 90% din pret pentru pensionari

Punctul de pensie a crescut, incepand de astazi, 1 iulie, de la 917,5 lei la 1. 000 de lei, aceasta fiind cea de-a doua indexare din 2017, dupa cea care a intrat in vigoare de la 1 ianuarie.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )