Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un barbat din Ialomita a fost arestat dupa ce ar fi obligat o tanara de 17 ani sa se prostitueze

Antena3 Antena3,
Un barbat din Ialomita a fost arestat dupa ce ar fi obligat o tanara de 17 ani sa se prostitueze

Un barbat de 33 de ani a fost arestat preventiv vineri de magistratii Tribunalului Ialomita. Acesta este acuzat ca a recrutat si transportat in mai multe localitati din tara o tanara de 17 ani pe care ar fi obligat-o sa se prostitueze. continuă pe Antena3

Un barbat din Iasi a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj. Individul urma sa fie evacuat din apartament

Un barbat din orasul Iasis-a aruncat de la etajul unui bloc din zona Carrefour Felicia din municipiulIasi. Ieseanul a murit la scurt timp de la producerea tragediei. S-a aruncat.

Barbat doborat cu ciocanul in propria casa. Agresorul a fost arestat

Un barbat de 46 de ani dintr-o comuna botosaneana a fost arestat preventiv dupa ce si-a lovit vecinul cu ciocanul in cap. Dupa ce si-a doborat consateanul, botosaneanul a fugit de la locul faptei fiind prins ulterior de politisti.

Barbat din Neamt, acuzat de viol de propria sa fiica. Detaliul care i-a socat pe judecatori

Un barbat din Neamt este acuzat de viol de propria sa fiica. Un detaliu din dosar i-a socat pana si pe judecatori. Pana sa fie identificat autorul de fapt al abuzului, in cercul de suspecti banuiti au intrat fratii ei vitregi, un unchi si alte cateva persoane. Ce au descoperit procurori este de-a dreptul socant.

Un ialomitean, arestat preventiv dupa ce ar fi obligat o minora sa se prostitueze

Un barbat, in varsta de 33 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind banuit de trafic de minori. Suspectul ar fi obligat o minora sa se prostitueze.

Un tanar de 24 de ani a fost arestat pentru crima din Sacele

Barbatul de 24 de ani retinut pentru savarsirea crimei din casa scarii unui bloc din municipiul Sace.

Culmea ipocriziei: Deputatul USR Claudiu Nasui denunta pensiile speciale si privilegiile, dar chiar familia lui s-a imbogatit din primele tunuri date dupa 1989. Si el a fost actionar in aceste afaceri

Deputatul USR Claudiu Nasui a condamnat impozitele punitive care gonesc bine romanii din tara, pensiile speciale si privilegiile acordate diversilor politicieni si functionari, care saracesc tara,.

Fortele azere au preluat controlul in districtul Kalbajar din regiunea Nagorno-Karabah, dupa 27 de ani

Dupa 27 de ani, Azerbaidjanul a anuntat ca armata sa a ocupat Kalbajar, cel de-al doilea din cele trei districte ce urmeaza a fi inapoiate de Armenia, scrie aa. com. tr. Kalbajar, cunoscut si ca Karvachar de.

Cod galben de ceata in 6 judete din Romania, anuntat pentru dupa-amiaza zilei de joi

Meteorologii ANM au emis o atentionate de tip cod galben, de ceata, pentru 6 judete din Romania. Avertizarea a intrat in vigoare la ora 14. 00 si este valabila pana la ora 17. 00, iar ANM anunta ca vizibilitat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )