Libnet.ro
UNICEF

08:00

Barbat din Magurele, incatusat de Politie dupa ce a dat bani oamenilor sa voteze PMP

Antena3 Antena3,
Barbat din Magurele, incatusat de Politie dupa ce a dat bani oamenilor sa voteze PMP

Alegeri locale 2020. Un tanar simpatizant al partidului lui Traian Basescu a fost retinut, duminica, de politisti, dupa ce ar fi platit mai multe persoane pentru a vota cu un candidat PMP. continuă pe Antena3

Un barbat din Vaslui si-a incendiat casele, desi are patru copii. Motivul halucinant pentru care a recurs la acest gest

Un barbat din Vasluii-a luat prin surprindere pe toti cunoscutii lui cu gestul extrem pe care l-a facut manat de furie, dupa ce partenera s-a de viata a decis sa puna capat relatiei pe care o aveau de.

Barbatul care a semanat groaza in Braila. A comis un furt de zeci de mii de euro, a simulat un accident rutier si a dat bani cu camata

Un brailean a pus pe jar politistii dupa ce a furat zeci de mii de euro dintr-o locuinta si aproximativ un kilogram de aur, a simulat un accident rutier pentru a obtine zeci de mii de lei de la o firma de asigurari si a imprumut bani cu camata.

Acuzatii de mita in Tunari, unde pretul unui vot ar fi 100 de euro. Membrul unui staff de campanie ar fi fost filmat cand le-ar fi dat bani unor oameni cu viza de flotant (VIDEO)

Acuzatii de mita in comuna Tunari, unde mai multi oameni cu viza de flotant au fost filmati in timp ce se dadeau jos din masini in fata unei sectii de votare. Mai mult decat atat, in niste imagini.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )