Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un barbat din Sibiu s-a deghizat si a folosit un buletin fals pentru a-si transfera in cont un milion de euro

Antena3 Antena3,
Un barbat din Sibiu s-a deghizat si a folosit un buletin fals pentru a-si transfera in cont un milion de euro

Un individ a fost arestat de politistii sibieni dupa ce a furat un milion de euro din contul bancar al unei rude. continuă pe Antena3

Un milion de euro transferati in strainatate, cu un buletin fals. Trupele speciale l-au retinut pe suspect

Un barbat de 48 de ani din Sibiu a fost retinut, astazi, in urma unor descinderi de amploare ale trupelor speciale din Politie in Cisnadie. Sibianul este suspectat ca a reusit sa transfere 1 milion de euro cu ajutorul unor documente false.

Gripa mai face o victima! Un barbat de 43 de ani din Sibiu a murit la spital

Un pacient de 43 de ani, internat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu cu gripa, a decedat in urma unui stop cardio-respirator, au anuntat luni, intr-un comunicat de presa, reprezentantii unitatii medicale.

O invatatoare din Sibiu isi ia concedii medicale saptamanale Copiii, care sunt nesupravegheati in cea mai mare parte a timpului, stau uneori cu femeia de serviciu (parinte)

Un numar de 21 de elevi ai unei scoli din Sibiu sunt lasati nesupravegheati, din cauza ca invatatoarea isi ia concedii medicale saptamanale. Parintii au depus sesizari la Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, dupa ce cadrul didactic a lipsit din luna septembrie a anului trecut, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )