Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un barbat din Suceava, surprins in timp ce tragea dezinfectant pe nas. S-a intors la locul faptei dupa cateva secunde (FOTO)

Antena3 Antena3,
Un barbat din Suceava, surprins in timp ce tragea dezinfectant pe nas. S-a intors la locul faptei dupa cateva secunde (FOTO)

Imagini neasteptate surprinse intr-o scara de bloc din Suceava. Un barbat a fost surprins de o camera de supraveghere in timp ce tragea dezinfectantul de maini pe nas. continuă pe Antena3

Un barbat din Suceava, tata a 10 copii, a murit infectat cu coronavirus

Bilantul deceselor din cauza COVID-19 a ajuns, sambata, la 575 in Romania.

VIDEO Barbat filmat in timp ce fura un recipient cu dezinfectant dintr-un bloc din Suceava. Viceprimar: Oare sa fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant?

Un barbat a fost filmat in timp ce fura un recipient cu dezinfectant montat intr-o scara de bloc din Suceava. Imaginile au fost postate pe Facebook de viceprimarul orasului, Lucian Harsovschi, alaturi de un mesaj ironic: Poate il etichetati in postare sa vedem daca e bine, sanatos. Chiar nu e de glumit, se pare ca il gusta.

Tanar din Suceava, filmat in timp ce gusta dezinfectant si apoi fura cutia din scara unui bloc

Un tanar din Suceava a fost filmat, in scara unui bloc, in timp ce gusta dezinfectantul pus de oameni la intrare, iar apoi a furat cutia cu totul. Imaginile au fost publicate de viceprimarul orasului, Lucian Harsovschi.

CORONAVIRUS |Un nou focar de COVID-19: 103 angajati si beneficiari dintr-un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava, testati pozitiv

Un nou focar de coronavirus a aparut la un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava. 103 angajati si beneficiari ai Centrului de Reabilitare si Recuperare Neuropsihiatrica CRRN) din Costana sunt.

Deputat PSD, acuzatii grave: Numarul real al mortilor de COVID-19 din Suceava este ascuns

Noi acuzatii fara precedent la adresa autoritatilor din Suceava.

Focar de coronavirus la un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava

Un nou focar de coronavirus a fost depistat la un centru de recuperare neuropshiatrica din judetul Suceava, unde au fost infectati peste 100 de pacienti si angajati.

Un nou focar de coronavirus la un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava - peste 100 de pacienti si angajati infectati

Un nou focar de coronavirus a fost depistat la un centru de recuperare neuropshiatrica din judetul Suceava, unde au fost infectati peste 100 de pacienti si angajati. La inceputul saptamanii, au fost confirmati cu COVID-19 peste 300 de persoane de la un alt centru de recuperare psihiatrica din acelasi judet.

Medicul Lorena Adriana Birleanu din Suceava a murit acasa, cu simptome de Covid-19

Lorena Adriana Birleanu, fosta sefa a Centrului Medical Judetean Suceava din cadrul MAI, in varsta de 46 de ani, s-a stins din viata, ieri dimineata, avand simptome de Covid-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )