Libnet.ro
UNICEF

19:31

Un barbat din Targoviste a fost ucis pe strada, in fata celor doi copii ai sai (VIDEO)

B1 B1,
Un barbat din Targoviste a fost ucis pe strada, in fata celor doi copii ai sai (VIDEO)

Din prieteni au ajuns dusmani de moarte! Un barbat a murit injunghiat in fata copiilor sai, iar atacatorul a ajuns la spital impuscat. Dupa atac, agresorul a reusit sa fuga. S-a predat abia a. continuă pe B1

Ursul care a atacat un barbat din Brasov a fost impuscat

Ursul care a atacat joi un barbat in varsta de 64 de ani, care se afla in padure la marginea cartierului brasovean Racadau, a fost impuscat sambata seara. Ursul,.

Un barbat din Noua Zeelanda a demisionat, pentru a putea sa joace Pokemon Go in regim full-time

Un barbat din Noua Zeelanda a luat decizia de a renunta definitiv la locul sau de munca, pentru a putea sa joace Pokemon Go in regim full-time cu norma intreaga), informeaza bbc. com.

Crima oribila la Vulcana Pandele. Barbat injunghiat in plina strada, in fata copiilor sai

Politistii din Dambovita sunt in cautarea unui criminal care, in noaptea de sambata spre duminica, l-a injunghiat in plina strada, chiar in fata celor doi copii ai sai, pe un alt barbat in varsta de 35 de ani.

GRAFICA ce explica drumul parcurs in zig-zag de atacator pana in momentul in care a fost ucis de politisti (VIDEO, FOTO)

O lumea intreaga a fost ingrozita de atentatul care a vut loc in Nisa, de Ziua Frantei. Un camion a intrat la intamplare intre oamenii aflati pe strazile din Nisa, peste 80.

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3323 seconds )