Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina

Antena3 Antena3,
Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina. in urma alcoolului si a oboselii, barbatul a ales sa doarma pe un drum judetean, iar o tanara l-a. continuă pe Antena3

Tragedie pentru un barbat din Iasi: Si-a gasit sfarsitul dupa ce a mancat o conserva de peste

Un barbat in varsta de 68 de ani a murit la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce a fost diagnosticat cu toxina botulinica la scurt timp dupa ce a mancat conserva de peste preparata in.

Un barbat din Iasi a murit, dupa ce a mancat o conserva si a fost diagnosticat cu botulism. Ce explicatii au medicii

Barbatul din Iasi care in urma cu zece zile a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase si diagnosticat cu botulism a murit. in urma cu doar cateva zile, in unitatea spitaliceasca a mai fost internata o pacienta care prezenta o forma usoara a bolii. Ambii pacienti mancasera conserva de peste facuta in casa.

Povestea impresionanta a lui Usko, singurul urs din lume care a trait in scaun cu rotile. Si-a pierdut mama cand era doar un pui si umbla singur prin padure

Usko este singurul urs din lumea care a facut fractura de coloana vertebrala si a fost nevoit si stea in scaun cu rotile. in cele din urma, ursul a murit in nordul Greciei. Cu mare tristete.

Ea e romanca din Diaspora care a castigat 9.000 de euro pe luna punand poze cu ea pe Instagram. Viseaza sa ajunga invatatoare, dar si in revistele pentru adulti

Romanca din Diaspora care s-a imbogatit practic peste noapte a uimit prin postarile sale provocatoare, pe retelele sociale. Tanara viseaza sa se faca invatatoare, dar si sa aiba aparitii in paginile revistelor de specialitate si dedicate adultilor. Aceasta reuseste sa incaseze lunar sume impresionante de bani, din pozele cu ea, pe care le face publice .

Un corporatist de la Nokia a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul cinci al cladirii de birouri in care lucra

Tragedie intr-o familie din Timisoara. Un barbat de 38 de ani a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul cinci al cladirii de birouri in care lucra. Barbatul a recurs la acest gest in urma unei depresii ce ar fi fost provocate de problemele de la serviciu.

DOAMNE, DUMNEZEULE! A MURIT dupa ce a mancat o conserva de peste! E panica in Romania

Tragedie in Iasi! Un barbat in varsta de 68 de ani si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost diagnosticat cu toxina botulinica la scurt timp dupa ce a mancat conserva de peste preparata in.

Un muncitor care lucra la un bloc din Otopeni a murit, dupa ce a cazut de pe o schela

Un muncitor a murit, luni, dupa ce a cazut de la o inaltime de zece metri in timp ce lucra la constructia unui bloc din orasul Otopeni. Politistii din Otopeni s-au deplasat la fata locului in vederea ef.

Barbat din judetul Caras-Severin, impuscat la vanatoare! Victima a fost transportata la spital

Un barbat care participa la o partida de vanatoare pe raza comunei Ramna Caras-Severin) a fost impuscat accidental, sambata dupa-amiaza, fiind atins de un glont care a ricosat. in jurul orei 15,10, Po.

Tragedie in Hunedoara. O femeie a murit dupa ce a intrat cu masina intr-o duba care transporta sicrie

O femeie de 50 de ani, din orasul Hateg, a murit, iar alte doua persoane au suferit rani grave, in urma unui accident de circulatie care a avut loc vineri in zona localitatii Ciopeia, pe DN 66 Simeria -.

Tragedie in Ilfov! Un muncitor a murit dupa ce a cazut de pe o schela a unui bloc in constructie

Tragedie in judetul Ilfov! Un muncitor a murit, luni, dupa ce a cazut de la o inaltime de zece metri in timp ce lucra la constructia unui bloc din orasul Otopeni. Politistii din Otopeni s-au deplasat la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )