Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un barbat a fost arestat si doi sunt dati disparuti, dupa ce au efectuat o ancheta intr-o fabrica de pantofi marca Ivanka Trump

Antena3 Antena3,
Un barbat a fost arestat si doi sunt dati disparuti, dupa ce au efectuat o ancheta intr-o fabrica de pantofi marca Ivanka Trump

Un barbat a fost arestat si alti doi sunt dati disparuti, in sudul Chinei. Cei trei au efectuat o ancheta intr-o fabrica chineza, unde sunt produsi pantofi marca Ivanka Trump, a anuntat China. continuă pe Antena3

Un barbat a fost arestat, dupa ce o fotografie cu el si cu bebelusul sau a devenit virala (FOTO)

Un barbat din Texas, SUA, care a fost fotografiat in timp ce se afla pe o motcicleta impreuna cu bebelusul sau, a fost arestat. Anthony Welsh, 30 de ani, a fost fotografiat de un sofer la o benzinari.

Tiger Woods a fost arestat! Vestea a picat ca un trasnet in lumea sportului

Tiger Woods a fost arestat, dupa ce a fost prins la volan sub influenta unor substante interzise, scrie presa internationala. Americanul,clasat ani de-a randul pe locul 1 in topul celor mai buni.

Tiger Woods a fost arestat in Florida. Fostul sportiv, acuzat ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice (FOTO)

Tiger Woods a fost arestat luni dimineata in Florida. Fostul jucator de golf numarul 1 in lume a fost gasit conducand sub influenta alcoolului, potrivit CNN. Tiger Woods a fost arestat.

Autorul jafului de la o sucursala a Bancii Romanesti a fost arestat preventiv

Autorul jafului din 25 mai de la o sucursala a Bancii Romanesti din sectorul 4, prins, miercuri, de catre politisti in locuinta acestuia si retinut pentru talharie calificata, a fost arestat preventiv, informeaza News. ro.

Un barbat inarmat cu o pusca de asalt a fost arestat, miercuri, la Washington, in hotelul Trump International

Autoritatile americane au arestat, miercuri, un barbat in hotelul Trump International din Washington, in al carui autoturismul s-ar fi gasit mai multe arme de foc, inclusiv o pusca de asalt, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Un barbat puternic inarmat a fost arestat in hotelul Trump din Washington

Politia americana a arestat miercuri un barbat in hotelul Trump din Washington care transporta in masina sa arme de foc, printre care o pusca de asalt, anunta autoritatile locale, care spun ca au impiedicat o potentiala catastrofa, scrie AFP.

Tiger Woods, primele declaratii dupa ce a fost arestat! Si eu am asteptari mai mari de la mine

Tiger Woods sustine ca arestarea sa, in apropiere de locuinta sa din Florida, s-a datorat unei reactii neasteptate la medicamentele care ii sunt administrate, si nu pentru ca ar fi.

Cum au fost filmati doi politisti din Vrancea, intr-o benzinarie. Sefii lor au deschis o ancheta

E ancheta la politia din Vrancea, dupa ce doi ofiteri ai institutiei au fost filmati in timp ce turnau benzina de la pompa in niste bidoane de plastic, pe care le-au introdus, ulterior, in.

Sudanul de Sud a eliberat un jurnalist dupa ce acesta a fost tinut doi ani sub captivitate, fara vreo acuzatie

Sudanul de Sud a eliberat un jurnalist de la Natiunile Unite dupa ce acesta fusese tinut in captivitate timp de doi ani, fara vreun proces, relateaza ABC News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2692 seconds )