Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un barbat a fost arestat, dupa ce o fotografie cu el si cu bebelusul sau a devenit virala (FOTO)

Antena3 Antena3,
Un barbat a fost arestat, dupa ce o fotografie cu el si cu bebelusul sau a devenit virala (FOTO)

Un barbat din Texas, SUA, care a fost fotografiat in timp ce se afla pe o motcicleta impreuna cu bebelusul sau, a fost arestat. Anthony Welsh, 30 de ani, a fost fotografiat de un sofer la o benzinari. continuă pe Antena3

Un barbat a fost arestat si doi sunt dati disparuti, dupa ce au efectuat o ancheta intr-o fabrica de pantofi marca Ivanka Trump

Un barbat a fost arestat si alti doi sunt dati disparuti, in sudul Chinei. Cei trei au efectuat o ancheta intr-o fabrica chineza, unde sunt produsi pantofi marca Ivanka Trump, a anuntat China.

Tiger Woods a fost arestat! Vestea a picat ca un trasnet in lumea sportului

Tiger Woods a fost arestat, dupa ce a fost prins la volan sub influenta unor substante interzise, scrie presa internationala. Americanul,clasat ani de-a randul pe locul 1 in topul celor mai buni.

Tiger Woods a fost arestat in Florida. Fostul sportiv, acuzat ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice (FOTO)

Tiger Woods a fost arestat luni dimineata in Florida. Fostul jucator de golf numarul 1 in lume a fost gasit conducand sub influenta alcoolului, potrivit CNN. Tiger Woods a fost arestat.

Autorul jafului de la o sucursala a Bancii Romanesti a fost arestat preventiv

Autorul jafului din 25 mai de la o sucursala a Bancii Romanesti din sectorul 4, prins, miercuri, de catre politisti in locuinta acestuia si retinut pentru talharie calificata, a fost arestat preventiv, informeaza News. ro.

Un barbat inarmat cu o pusca de asalt a fost arestat, miercuri, la Washington, in hotelul Trump International

Autoritatile americane au arestat, miercuri, un barbat in hotelul Trump International din Washington, in al carui autoturismul s-ar fi gasit mai multe arme de foc, inclusiv o pusca de asalt, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Un barbat puternic inarmat a fost arestat in hotelul Trump din Washington

Politia americana a arestat miercuri un barbat in hotelul Trump din Washington care transporta in masina sa arme de foc, printre care o pusca de asalt, anunta autoritatile locale, care spun ca au impiedicat o potentiala catastrofa, scrie AFP.

Doua persoane au fost arestate dupa gasirea unui pachet suspect la Paris

Doua persoane au fost arestate marti seara dupa descoperirea unui pachet suspect intr-un autobuz care are traseul in arondismentul XIV din Paris.

De la nunta la spital! 16 oameni au fost internati, dupa ce au mancat la petrecere

16 persoane au fost internate la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Alba, dupa ce s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgente, cu probleme digestive in urma participarii la o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )