Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un barbat a fost spovedit in tren, in Saptamana Mare. Imaginile au fost filmate de un calator - VIDEO

Antena3 Antena3,
Un barbat a fost spovedit in tren, in Saptamana Mare. Imaginile au fost filmate de un calator - VIDEO

Un barbat a fost spovedit in tren, in Saptamana Mare. Imaginile au fost filmate de un calator, intr-un tren care circula de la Timisoara la Iasi. Martorii spun ca barbatul care se spovedea era bine. continuă pe Antena3

PALATUL LUI BECALI asaltat de nevoiasi: Latifundiarul imparte MII DE LEI in SAPTAMANA MARE (FOTO)

Imagini incredibile au fost surprinse la Palatul lui Gigi Becali! in saptamana Mare, zeci de persoane cu povesti cutremuratoare au luat cu asalt locuinta miliardarului, cerandu-i ajutorul. Este de.

Acestea sunt cele doua alimente interzise in Saptamana Mare. E mare pacat daca le consumati

Din duminica Floriilor si pana in sambata dinaintea Pastelui, credinciosii traverseaza Saptamana Mare, perioada de post si rugaciune. Trebuie sa evitati sa consumati in aceasta perioada otet si.

Superstitii in Saptamana Mare. Credinciosii se pregatesc pentru sarbatoarea invierii Domnului

in Saptamana Mare, credinciosii se pregatesc pentru sarbatoarea invierii Domnului, atat sufleteste, cat si trupeste. in Bihor si in Maramures, este numita si.

Traditii si obiceiuri in Saptamana Mare. Ce trebuie sa faceti in fiecare zi

Traditii si obiceiuri in Saptamana Mare. Postul Pastelui se incheie cu Saptamana Mare, a patimilor lui Hristos. In Saptamana Mare se face curatenie generala in gospodarii. Curtile sunt maturate, surile sunt curatat.

Biserica Ortodoxa Romana in Saptamana Mare

Cred ca Saptamana Mare s-ar cuveni sa insemne un prilej de reflectie nu doar pentru credinciosi si enoriasi, ci si pentru ierarhii Bisericii Ortodoxe Romane. Socotesc ca a venit demult momentul in care Patriarhul Daniel alaturi de ceilalti membri ai Sfantului Sinod ar fi trebuit sa isi faca un serios, un nemilos examen de constiinta in legatura cu modul in care si-au indeplinit misiunea.

Lunea Patimilor. A doua denie din Saptamana Mare

Lunea Patimilor. La fiecare zi din Saptamana Mare, preotii ortodocsi oficiaza deniile, slujbe unicat in cultul divin ortodox. in fiecare zi, credinciosii sunt calauziti de una sau mai multe persoane sfinte.

Ritualuri practicate in Saptamana Mare. De ce Mosii din Joia Mare sunt printre cele mai raspandite zile de pomenire

Crestinii ortodocsi au intrat in cea mai importanta si intensa saptamana din calendarul bisericesc. Pe langa momentele liturgice speciale, Deniile, in aceste zile sunt practicate si ritualuri specifice.

Este interzis sa consumi aceste alimente in Saptamana Mare. Se spune ca e mare pacat

A inceputSaptamana Mare, in carecredinciosiitrebuie sa aiba mare grija la comportamentul lor, la felul in care se poarta, dar si la ceea ce mananca. Multe persoane tin post, dar este .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )