Libnet.ro
UNICEF

19:45

Un barbat si mai multe femei

Adevărul Adevărul,
Un barbat si mai multe femei

Sunt deja destui ani de cand Cristi Juncu face parte din linia intai a regizorilor ce promoveaza cu asiduitate literatura dramatica de ultima ora in repertoriul teatral romanesc. continuă pe Adevărul

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce un tren de marfa a lovit o drenzina in Bistrita-Nasaud

In aceasta dimineata un tren de marfa a lovit o drenzina, intre localitatile Monor si Vatava din Bistrita-Nasaud. Din primele informatii se pare ca mai multe persoane ar fi fost ranite in urma impactului.

Victor Piturca, antrenorul cu cele mai multe victorii pe banca tehnica a nationalei Romaniei

Victor Piturca a devenit dupa partida Romania - Estonia, scor 2-0, antrenorul cu cele mai multe victorii la conducerea primei reprezentative, el inregistrand 50 de succese fata de cele 49 ale fostului selectioner Anghel Iordanescu, informeaza site-ul oficial al FRF.

Piturca, antrenorul cu cele mai multe victorii la nationala

Victor Piturca a devenit, dupa 2-0 cu Estonia, antrenorul cu cele mai multe succese pe banca tehnica a echipei nationale a Romaniei.

Florin Salam: Am fost audiat ca martor, dupa un sprit unde s-au intamplat mai multe prostii

25- Cantaretul Florin Salam a declarat, la iesirea de la DIICOT, ca a fost audiat ca martor, dupa ce a fost la un sprit unde s-au intamplat mai multe prostii, spunand insa ca nu stie ca cineva.

Mariana Gheorghe, sefa Petrom, pe locul 27 in topul celor mai puternice femei de afaceri din lume

Directorul general al Petrom SNP), Mariana Gheorghe, ocupa locul al 27-lea intr-un top realizat de revista americana Fortune la nivel mondial, dar fara SUA, al celor mai puternice 50 de femei din lumea afacerilor, scrie Mediafax .

Mariana Gheorghe, sefa Petrom, in topul celor mai puternice femei de afaceri din lume

Directorul general al Petrom SNP), Mariana Gheorghe, ocupa locul al 27-lea intr-un top realizat de revista americana Fortune la nivel mondial, dar fara SUA, al celor mai puternice 50 de femei din lumea afacerilor, scrie Mediafax .

O menajera a curatat mai multe ceasuri de valoare mare din casa unde facea ordine.

O menajera si fiul acesteia sunt principalii suspecti intr-un caz de furt de bunuri de valoare dintr-o locuinta din Bucuresti, unde aceasta facea curat. Potrivit anchetatorilor, in urma investigatiilor a reiesit ca, in perioada august -octombrie 2013, in timp ce proprietara apartamentului era plecata din tara, femeiea ar fi sustras, cu ajutorul fiului sau, in varsta de 23 de ani, 10 ceasuri de mana in valoare de aproximativ 300. 000 de euro. Dupa ce ar fi reusit sa sustraga ceasurile, acestia .

O menajera a curatat mai multe ceasuri de valoare mare din casa unde cunoscute avocate.

O menajera si fiul acesteia sunt principalii suspecti intr-un caz de furt de bunuri de valoare dintr-o locuinta din Bucuresti, unde aceasta facea curat. Este vorba despre locuinta cunoscutei avocate Ana-Maria Teodorescu. Femeia avea in casa o colectie formata din 46 de ceasuri, a caror valoare se ridica la milioane de dolari. Potrivit anchetatorilor, in urma investigatiilor a reiesit ca, in perioada august -octombrie 2013, in timp ce proprietara apartamentului era plecata in America, femeiea .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )