Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un barbat a murit dupa ce o cladire de doua etaje din Constanta s-a prabusit peste el (VIDEO)

B1 B1,
Un barbat a murit dupa ce o cladire de doua etaje din Constanta s-a prabusit peste el (VIDEO)

O cladire de doua etaje din Constanta s-a prabusit peste un barbat in varsta de 33 de ani, care a murit, informeaza B1 TV. Martorii povestesc ca barbatul venise la furat fier vechi, cand peretele cladirii. continuă pe B1

O cladire de doua etaje din Constanta s-a prabusit peste un barbat (VIDEO)

O cladire de doua etaje din Constanta s-a prabusit peste un barbat in varsta de 33 de ani, informeaza B1 TV. Inspectoratul pentru situatii de urgenta s-a deplasat la fata locului cu trei autospeciale. Este vo.

O cladire de doua etaje s-a prabusit peste un barbat, la Constanta

Un barbat a fost prins sub daramaturi, dupa ce o cladire de doua etaje s-a prabusit peste el, in localitatea Ovidiu, Constanta. Reprezentantul ISU Dobrogea a explicat care este situatia:A fost.

Casa Rusu extinde magazinul din Constanta, in urma unei investitii de 120.000 de euro

Casa Rusu, compania de retail a producatorului de mobilier Rus Savitar, anunta extinderea magazinului din Constanta si deschiderea acestuia pentru public, in noul format, incepand cu 17 iulie, dupa o investitie de 120. 000 de euro.

Unul dintre fiii cantaretului Nick Cave a murit dupa ce a cazut de pe o stanca

Fiul de 15 ani al cantaretului britanic Nick Cave a murit dupa ce a cazut de pe o stanca din Brighton, Marea Britanie, de la 18 metri. Familia a transmis un comunicat in care anunta tragicul eveniment si face.

Guvernul va intra in vacanta in primele doua saptamani din august

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri ca in primele doua saptamani din august, Guvernul va intra in august. Multumesc vicepremierului Oprea si celorlalti membri ai Guvernului pentru ca v-ati facut foarte bine treaba in cele trei saptamani de absenta. Mesajul meu este foarte clar si pana luam o scurta vacanta la 1 august, vreau sa mergem cu motoarele in plin si sa ne facem treaba in ceea ce priveste atributiile Guvernului. Si chiar daca vom avea cele doua saptamani de pauza la inceputul lunii august, sa pregatim ce avem pentru sfarsitul lunii august si pentru sesiunea de toamna, a declarat Ponta.

Crima oribila in judetul Iasi. Un tanar a murit, dupa torturi groaznice

Crima oribila in judetul Iasi, acolo unde un tanar a fost ucis, dupa ce mai intai a fost supus unor torturi groaznice, noteaza Ziarul de Iasi. in noaptea de joi spre vineri, in localitatea Sinesti, a fost.

Cuba se califica in sferturile Gold Cup, dupa ce patru jucatori din lot au disparut inaintea meciurilor

Reprezentativa Cubei a obtinut, miercuri, calificarea in sferturile de finala ale Gold Cup, dupa victoria inregistrata, la Charlotte SUA), cu scorul de 1-0, in fata Guatemalei si dupa ce doi jucatori din lot.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )