Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un barbat s-a predat politiei, marturisind ca este cel care l-a ucis pe fratele fotbalistului Serge Aurier

Hotnews Hotnews,
 Un barbat s-a predat politiei, marturisind ca este cel care l-a ucis pe fratele fotbalistului Serge Aurier

Un barbat s-a prezentat, marti seara, la comisariatul central de politie din Toulouse si a fost retinut, dupa ce a marturisit uciderea lui Christopher Aurier, fratele fotbalistului Serge Aurier de la Tottenham, decedat cu o zi inainte, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

DigiSport: El este cel mai inalt om din lume. Cat masoara uriasul si cum arata un baschetbalist de 2,11 metri langa el

Enes Kanter, pivotul celor de la Boston Celtics, din NBA, a postat o fotografie spectaculoasa pe retelele sociale. Baschetbalistul de origine turca, inalt de 2,11 metri, s-a pozat cu compatriotul sau, Sultan Kosen, cunoscut ca cel mai inalt om din lume.

Raed Arafat, amenintat cu moartea: Eu o sa fiu cel care o sa te ingroape alaturi de un porc intr-un mormant de piatra!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a fost amenintat public cu moartea de catre un adept al teoriei conspiratiei care nu crede in existenta noului COVID-19. Mesajul a devenit viral foarte repede si a strans mii de reactii, unele pro, unele contra.

Cine este barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat. Raul Coltor, implicat in cazul Caracal

Raul Coltor, barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat a declarat anul trecut ca este agent secret international, dupa ce s-a prezentat la CSM pentru a dezvalui presupuse legaturi intre angajati americani ai Bazei de la Deveselu cu o retea de proxeneti, totul in contextul cazului crimelor din Caracal.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )