Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un barbat surd a fost impuscat mortal pentru ca nu a respectat ordinele politistilor

Antena3 Antena3,
Un barbat surd a fost impuscat mortal pentru ca nu a respectat ordinele politistilor

Un barbat din Florida, care suferea de deficiente grave de auz, a fost impuscat mortal pentru ca nu a respectat ordinele unor politisti. Americanul de 52 de ani si fiul sau fusesera implicati intr-un scandal. continuă pe Antena3

Vaslui: Un biciclist a fost accidentat mortal, iar alte doua persoane au fost ranite

Un biciclist de 61 ani din localitatea vasluiana Tutova, a fost accidentat mortal, duminica seara, de o masina care l-a lovit in plin pe barbat in timp ce iesea de pe o artera secundara in drumul european E.

FOTO Razbunare in stil mafiot la Barlad: un tanar a fost impuscat de 20 de indivizi in timp ce statea la masa cu familia

Incidentul s-a petrecut duminica, in jurul pranzului, in curtea unei case aflate pe strada Hotin, din Barlad. Pe fondul unui conflict mai vechi, agresorii au profitat ca dusmanii lor erau adunati gramada pentru un gratar in familie.

Crima intr-un cartier al Clujului. Un barbat si o femeie au fost ucisi, iar un al doilea barbat este ranit

Doua persoane, un barbat si o femeie, au fost descoperite moarte, marti, 23 septembrie, intr-un apartament din cartierul clujean Dambu Rotund. Un alt barbat a fost gasit ranit, el fiind suspectat ca i-ar fi ucis pe cei doi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )