Libnet.ro
UNICEF

09:45

Barbatii casatoriti au oase mai puternice decat cei necasatoriti

Adevărul Adevărul,
Barbatii casatoriti au oase mai puternice decat cei necasatoriti

Barbatii care au o casnicie stabila sau sunt implicati intr-o relatie de lunga durata au oase mai puternice decat cei ale caror casnicii au esuat, se arata intr-un nou studiu prezentat pe dailymail. co. uk. continuă pe Adevărul

Ce sa mananci dupa antrenament, ca sa nu te ingrasi mai mult decat slabesti.

Multe persoane care nu fac sport au impresia ca adeptii exercitiilor fizice sunt mari mancai, ca au apetitul crescut din cauza work-outului. Asa o fi? Doar sportivii de performanta sau cei care vor sa-si mareasca masa musculara mananca mai mult decat un om normal, in perioada antrenamentelor care, in cazul lor, devine stil de viata). Insa un studiu recent arata ca, dimpotriva, efortul fizic reduce pofta de mancare. Asadar, ai un motiv in plus pentru a te apuca de sport, caci cu siguranta nu .

12 investigatii ale Consiliului Concurentei, cu 6 mai putine decat in 2012

Consiliul Concurentei CC) a declansat, anul trecut, 12 investigatii privind posibile incalcari ale legii in domeniu, cu 6 mai putine decat in 2012, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Ambasadorul Marii Britanii la Sofia, despre rapoartele MCV: Romania se descurca mai bine decat Bulgaria

Romania se descurca evident mai bine decat Bulgaria, in ceea ce priveste rapoartele MCV, iar bulgarii risca sa ramana singurii sub monitorizarea ComisieiEuropene, a explicat, miercuri, ambasadorul Marii.

Robert Cazanciuc: Raportul MCV este mai bun decat cel de anul trecut

Raportul MCV prezentat miercuri este mai bun decat cel de anul trecut, a declarat ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, citat de Mediafax. Se poate spune ca in acest an Romania a obtinut un raport mai bun.

Cazanciuc: Raportul MCV este mai bun decat cel de anul trecut

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca raportul MCV prezentat astazi este mai bun decat cel de anul trecut, fiind facute 18 recomandari, dintre care sase pentru MJ, transmit sursele de presa.

Cazanciuc: Raportul MCV, mai bun decat cel de anul trecut

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca raportul MCV prezentat miercuri este mai bun decat cel de anul trecut, fiind facute 18 recomandari, dintre care sase pentru MJ, privind, printre altele, desfiintarea instantelor si parchetelor mici.

Cazanciuc: Raportul MCV, mai bun decat cel de anul trecut.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este de parere ca raportul MCV de anul acesta este mai bun decat cel din 2013, conform Mediafax. Cazanciuc a aratat ca reprezentantii CE au facut sase recomandari pentru Ministerul de Justitie, printre care desfiintarea instantelor si parchetelor mici si dezvoltarea Strategiei nationale anticoruptie. Citeste si: Raportul MCV. Despre Martea Neagra: Toti suntem egali in fata legii, inclusiv parlamentarii romani. Despre Schengen: Romania si Bulgaria sunt .

Gates: Tarile sarace vor avea in 2035 venituri pe cap de locuitor mai mari decat are China in prezent

Bill Gates, cel mai bogat om de pe planeta, este de parere ca pana in 2035 chiar si cele mai sarace tari din lume vor avea venituri pe cap de locuitor mai mari decat veniturile existente in prezent in China,.

La 18 ani face MILIOANE de dolari din cumparaturi. Este mai populara decat Lady Gaga, pe internet

Are doar 18 ani, abia a terminat liceul, dar pe internet este mai cunoscuta decat Lady Gaga, sau cele mai tari reviste de moda. Bethany Mota traieste cu adevarat un vis: face bani frumosi, doar din.

Beyonce si Jay-Z, desemnati cele mai puternice personalitati din industria muzicala actuala

Cantaretii Beyonce si Jay-Z au fost desemnati, de catre revista Billboard, drept cei mai puternici oameni din industria muzicala, arata BBC. Elementul surpriza in lansarea unui nou material a fost factorul care i-a dus pe primul loc in Billboard Power 100.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )