Libnet.ro
UNICEF

07:45

Barbatul care a incercat sa detoneze o bomba la Universitatea Tehnica din Iasi a fost retinut

B1 B1,
Barbatul care a incercat sa detoneze o bomba la Universitatea Tehnica din Iasi a fost retinut

Oliver Stan Florin, barbatul care a incercat luni sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi a fost retinut pentru acte de terorism, urmand ca procurorii sa decida daca. continuă pe B1

Barbatul care a incercat sa detoneze o bomba la Iasi, internat la Spitalul de Psihiatrie Socola

Oliver Stan, barbatul care a incercat sa detoneze o bomba intr-o facultate dinIasi si a ascuns alte doua in oras, a fost internat, marti, la Spitalul de Psihiatrie Socola, potrivit Mediafax. Acesta va.

Barbatul care a incercat sa detoneze o bomba la Iasi a fost retinut

Barbatul care a incercat sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi a fost retinut, in noaptea de luni spre marti, pentru acte de terorism, urmand ca procurorii sa decida daca propun masura arestarii preventive sau.

Cine este barbatul care a detonat bomba de la Iasi

Barbatul care a detonat un material exploziv intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din Iasi le-a spus unora dintre martorii incidentului ca este fost student al universitatii, afirma decanul Facultatii de Electronica, Ion.

Ce recompensa va primi studentul care l-a imobilizat pe atacatorul din Iasi.

O fundatie din Republica Moldova va oferi un premiu de aproximativ 1. 800 de euro studentului moldovean Marian Platonov, care alaturi de un alt coleg l-a imobilizat pe barbatul ce a incercat sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi, scrie Mediafax. Fundatia Edelweiss din Republica Moldova, infiintata de omul de afaceri Vlad Plahotniuc, a anuntat ca ii va oferi 30. 000 lei moldovenesti, aproximativ 1. 800 de euro, studentului Marian Platonov, pentru ca acesta a .

VIDEO Barbatul care a detonat un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Universitatii G. Asachi a ascuns alte doua dispozitive intr-o zona de agrement din Iasi

Anchetatorii din Iasi au aflat, marti, in timpul audierilor, ca barbatul care a detonat luni un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Facultatii de Telecomunicatii de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi a ascuns mai multe astfel de dispozitive in oras, transmite B1TV. Urmarind indicatiile oferite de barbat, politia a a descoperit alte doua dispozitive in zona Ciric din Iasi.

VIDEO Barbatul care a detonat un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Universitatii G. Asachi ar fi ascuns alte doua dispozitive intr-o zona de agrement din Iasi

Anchetatorii din Iasi ar fi aflat, marti, in timpul audierilor, ca barbatul care a detonat luni un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Facultatii de Telecomunicatii de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi ar fi ascuns mai multe astfel de dispozitive in oras, transmite B1TV. Urmarind indicatiile oferite de barbat, politia ar fi descoperit alte doua dispozitive in zona Ciric din Iasi.

Victor Ponta: Incidentul de la Iasi putea fi cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei

Primul ministru Victor Ponta a declarat, marti, ca incidentul petrecut la Universitatea Tehnica din Iasi, acolo unde un barbat a incercat sa detoneze o bomba, putea sa fie cea mai mare catastrofa din istoria.

ATENTAT cu BOMBA in Iasi. Oliver Stan isi exprimase public intentia de a dinamita ...

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, sustine ca barbatul care a vrut sa detoneze o bomba la Facultatea de Electronica si-ar fi exprimat public intentia de a dinamita universitatea din Iasi, relateaza Mediafax. Gheorghe Nichita a spus, marti, intr-o conferinta de presa, ca Oliver Stan locuia intr-un adapost improvizat in localitatea suceveana Carlibaba. De ceva timp, el statea in judetul Suceava, unde s-a exprimat de cateva ori ca vrea sa dinamiteze universitatea din Iasi. Asta o stiu din .

Unul dintre studentii care l-au imobilizat pe atacatorul din Iasi, premiat de o fundatie din Republica Moldova cu 1.800 de euro

O fundatie din Republica Moldova va oferi un premiu de aproximativ 1. 800 de euro studentului moldovean Marian Platonov, care alaturi de un alt coleg l-a imobilizat pe barbatul care a incercat sa detoneze o bomba luni intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi, informeaza Mediafax.

VIDEO UPDATE Dispozitivul detonat de un barbat intr-o sala a Universitatii Asachi din Iasi era confectionat dintr-un proiectil din al Doilea Razboi Mondial

O explozie a avut loc, luni dimineata, intr-o sala de curs a Facultatii de Telecomunicatii de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi, in timpul examenului de licenta, dupa ce un barbat a intrat in sediu cu un dispozitiv exploziv, pe care le-a detonat, fara a exista victime, relateaza Mediafax. Incidentul s-a petrecut in fata decanului, s-a soldat prin detonarea explozibilului spunand ca are ceva de reglat cu politia. Dupa detonare studentii l-au imobilizat, iar acum politia face verificari, pt ca personajul a declarat ca mai are bagaje lasate in corpul vechi al cladirii. Decanul a cerut sa ramana ostatic, pentru ca studentii sa poata plece, dar individul nu a vrut, a declarat ministrul delegat pentru Invatamant superior, Mihnea Costoiu. UPDATE Atentatorul - Stan Oliver Florin - avea asupra lui un echipament exploziv periculos. Potrivit anchetatorilor, explozibilul pe care il avea in rucsacul din spate provenea dintr-un proiectil ramas neexplodat din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, cal. 100 mm, care, daca ar fi explodat ar fi putut rani sau omora pe toti cei aflati in sala. in jurul acestui proiectil barbatul a construit un trepied pe care a fixat un cui care sa percuteze capsa.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )