Libnet.ro
UNICEF

07:30

Barbatul care a incercat sa deturneze un avion spre Soci voia sa-l salveze pe Viktor Ianukovici

Hotnews Hotnews,
 Barbatul care a incercat sa deturneze un avion spre Soci voia sa-l salveze pe Viktor Ianukovici

Ucraineanul care a incercat, vineri seara, sa deturneze un avion de pasageri spre Soci Rusia), afirmase in ajun ca vrea sa-l salveze pe presedintele ucrainean Viktor Ianukovici care, in opinia lui, este ostaticul lui Vladimir Putin, a declarat pentru AFP un oficial regional din Harkiv, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Barbatul care voia sa deturneze un avion spre Soci, anchetat pentru tentativa de act terorist

Ucraineanul care a incercat, vineri seara, sa deturneze un avion de linie turc catre Soci, face obiectul unei anchete pentru tentativa de act terorist. Pasagerul cursei Harkiv-Istanbul a incercat sa.

Barbatul care voia sa deturneze un avion spre Soci, anchetat pentru tentativa de terorism

Ucraineanul care a incercat, vineri seara, sa deturneze un avion de linie turc catre Soci face obiectul unei anchete pentru tentativa de act terorist, au anuntat sambata serviciile speciale ucrainene,.

Barbatul care a incercat sa deturneze un avion de pasageri spre Soci s-a predat dupa doua ore de negocieri

Un avion al companiei turce Pegasus decolat din Ucraina a fost fortat de autoritatile turce sa aterizeze de urgenta, vineri seara, la Istanbul, dupa o tentativa de deturnare.

Un barbat a vrut sa deturneze spre Soci un avion care decolase din Ucraina

Un avion al companiei turce Pegasus, care decolase din Ucraina, a fost fortat de autoritatile turce sa aterizeze de urgenta. Incidentul a avut loc la Istanbul, la mai putin de o ora de la debutul Jocurilor.

Un barbat a vrut sa deturneze spre Soci avionul fortat sa aterizeze in Turcia

Un pasager ucrainean a vrut sa deturneze spre statiunea rusa Soci, unde are loc ceremonia de incepere a Jocurilor Olimpice, avionul constrans sa aterizeze la Istanbul, potrivit unor surse citate de presa turca. --- * Update 21:20 Fortele speciale turce au patruns in avionul de pasageri vizat de o tentativa de deturnare spre statiunea Soci si l-au imobilizat pe suspectul ucrainean, relateaza presa turca, citata de AFP.

Un barbat a vrut sa deturneze spre Soci avionul fortat sa aterizeze in Turcia

Un pasager ucrainean a vrut sa deturneze spre statiunea rusa Soci, unde are loc ceremonia de incepere a Jocurilor Olimpice, avionul constrans sa aterizeze la Istanbul, potrivit unor surse citate de presa turca.

Tentativa de deturnare a unui avion decolat din Ucraina. Un barbat a amenintat ca ARUNCA iN AER AERONAVA daca nu se indreapta spre Soci

Un avion al companiei turce Pegasus, decolat din Ucraina, a fost fortat de autoritatile turce sa aterizeze de urgenta, vineri seara, la Istanbul, dupa o tentativa de deturnare. Potrivit presei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )