Libnet.ro
UNICEF

09:45

Barbatul care a murit dupa ce timp de patru luni s-a aflat in coma a fost inmormantat

Adevărul Adevărul,
Barbatul care a murit dupa ce timp de patru luni s-a aflat in coma a fost inmormantat

Florin Vladulescu, barbatul din comuna Albeni care a decedat dupa ce timp de patru luni s-a aflat in coma, a fost inmormantat joi, 28 februarie, in cimitirul din satul Mirosloveni. continuă pe Adevărul

A murit dupa ce s-a aflat in coma timp de patru luni. Barbatul, din comuna Albeni, a fost lovit in cap de o bucata de lemn

Un barbat in varsta de 44 de ani, din comuna Albeni, judetul Gorj, a murit ieri dimineata. Florin Vladulescu se afla in coma de patru luni, in urma unui accident suferit in toamna anului trecut.

Senatul amana de patru luni votul pentru ridicarea imunitatii lui Tariceanu. PNL cere sanctiuni

Dupa patru luni de amanari in cazul cererii in care Parchetul General solicita inceperea urmaririi penale in cazul liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu, liberalii pun presiune si cer sa se voteze cererea venita de la DNA, chiar si in absenta avizului de la Comisia Juridica. O decizie cu privire la dosarul care il vizeaza pe Calin Popescu Tariceanu ar putea fi luata astazi.

Un barbat A MURIT dupa ce o CASUTA DE VACANTA dezafectata s-a prabusit peste el, in fosta Tabara pentru elevi din Gura Humorului

Situatia educatiei se reflecta inclusiv in modul in care arata fotele tabere de copii din tara, altadata pline pana la refuz de micuti. O persoana a murit dupa ce bucati dintr-o casuta de.

Mali: 17 persoane au murit dupa explodarea unui cadavru capcana

17 civili au murit dupa ce un cadavru capcana a explodat in Mali, a anuntat un oficial si o sursa din cadrul fortelor de securitate, la cateva zile dupa un atac similar in Burkina Faso, relateaza AFP.

Mali: 17 persoane au murit dupa detonarea unui cadavru capcana

17 civili au murit dupa ce un cadavru capcana a explodat in Mali, a anuntat un oficial si o sursa din cadrul fortelor de securitate, la cateva zile dupa un atac similar in Burkina Faso, relateaza AFP.

Sfarsit tragic pentru un barbat din Suceava. A murit dupa ce a cazut casa peste el

Un om a murit in judetul Suceava in timp ce incerca sa faca rost de lemne pentru foc pentru a se incalzi. O cladire dezafectata dintr-o fosta tabara pentru copii s-a prabusit peste el. Barbatul nu a mai.

ADIO, maestre! Ce TRAGEDIE CUMPLITA! Marea LEGENDA A MURIT dupa o LUNGA SUFERINTA

Tony Pike a murit! Vestea mortiilegendarului sef al unui hotel de lux din Ibiza i-a socat pe toti. Din pacate,s-a stins dupa o lunga suferinta.

O tanara mama a murit dupa ce a adormit la volan, intr-o intersectie. Se indrepta spre casa, dupa ce a lucrat 12 ore in spital

O asistenta medicala de 37 de ani, mama unui copil, si-a pierdut viata dupa ce a adormit la volan, intr-o intersectie. Julie Marlow se indrepta spre casa, dupa ce a lucrat 12 ore la spital. Femeia se.

Alerta n Egipt VIDEO: Cel putin 20 de persoane au murit dupa ce un incendiu a izbucnit n gara din Cairo -UPDATE

Cel putin 20 de persoane au murit si alte 40 au fost ranite ca urmare a unui incendiu izbucnit in gara din Cairo, capitala Egiptului, informeaza presa de stat, citata de Reuters. Potrivit unor surse ale fortelor de securitate, focul a izbucnit ca urmare a ciocnirii unui tren in statia centrala Ramses, scrie BBC News.

Alerta n Egipt VIDEO: Cel putin 25 de persoane au murit dupa ce un incendiu a izbucnit n gara din Cairo -UPDATE

Cel putin 25 de persoane au murit si alte 40 au fost ranite ca urmare a unui incendiu izbucnit in gara din Cairo, capitala Egiptului, informeaza presa de stat, citata de Reuters. Potrivit unor surse ale fortelor de securitate, focul a izbucnit ca urmare a ciocnirii unui tren in statia centrala Ramses, scrie BBC News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )