Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mali: 17 persoane au murit dupa detonarea unui cadavru capcana

Hotnews Hotnews,
 Mali: 17 persoane au murit dupa detonarea unui cadavru capcana

17 civili au murit dupa ce un cadavru capcana a explodat in Mali, a anuntat un oficial si o sursa din cadrul fortelor de securitate, la cateva zile dupa un atac similar in Burkina Faso, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Mali: 17 persoane au murit dupa explodarea unui cadavru capcana

17 civili au murit dupa ce un cadavru capcana a explodat in Mali, a anuntat un oficial si o sursa din cadrul fortelor de securitate, la cateva zile dupa un atac similar in Burkina Faso, relateaza AFP.

Alerta n Egipt VIDEO: Cel putin 20 de persoane au murit dupa ce un incendiu a izbucnit n gara din Cairo -UPDATE

Cel putin 20 de persoane au murit si alte 40 au fost ranite ca urmare a unui incendiu izbucnit in gara din Cairo, capitala Egiptului, informeaza presa de stat, citata de Reuters. Potrivit unor surse ale fortelor de securitate, focul a izbucnit ca urmare a ciocnirii unui tren in statia centrala Ramses, scrie BBC News.

Alerta n Egipt VIDEO: Cel putin 25 de persoane au murit dupa ce un incendiu a izbucnit n gara din Cairo -UPDATE

Cel putin 25 de persoane au murit si alte 40 au fost ranite ca urmare a unui incendiu izbucnit in gara din Cairo, capitala Egiptului, informeaza presa de stat, citata de Reuters. Potrivit unor surse ale fortelor de securitate, focul a izbucnit ca urmare a ciocnirii unui tren in statia centrala Ramses, scrie BBC News.

Sute de persoane AU MURIT dupa ce au baut alcool contrafacut

Cel putin 154 de persoane au murit si alte 200 au fost spitalizate, in India, dupa ce au baut alcool contrafacut, acesta fiind al doilea cel mai grav caz de acest gen din ultimii opt ani,relateaza CNN. Po.

Bilant tragic! Tara in care 150 de oameni au murit dupa ce au consumat alcool contrafacut

Cel putin 150 de persoane si-au pierdut viata si multe altele sunt spitalizate dupa ce au consumat alcool contrafacut intr-un stat din nord-estul Indiei, a doua tragedie de acest fel din tara in aceasta.

Un barbat A MURIT dupa ce o CASUTA DE VACANTA dezafectata s-a prabusit peste el, in fosta Tabara pentru elevi din Gura Humorului

Situatia educatiei se reflecta inclusiv in modul in care arata fotele tabere de copii din tara, altadata pline pana la refuz de micuti. O persoana a murit dupa ce bucati dintr-o casuta de.

A murit dupa ce a adormit tinandu-si bebelusul in brate. Gestul facut de barbat in acea seara i-a fost fatal

Michael Hollingworth,in varsta de 42 de ani, din Marea Britanie,a murit dupa ce a adormit la o ora tarzie, tinandu-si bebelusul in brate. Mama copilului l-a gasit pe barbat fara suflare,.

ADIO, maestre! Ce TRAGEDIE CUMPLITA! Marea LEGENDA A MURIT dupa o LUNGA SUFERINTA

Tony Pike a murit! Vestea mortiilegendarului sef al unui hotel de lux din Ibiza i-a socat pe toti. Din pacate,s-a stins dupa o lunga suferinta.

O tanara mama a murit dupa ce a adormit la volan, intr-o intersectie. Se indrepta spre casa, dupa ce a lucrat 12 ore in spital

O asistenta medicala de 37 de ani, mama unui copil, si-a pierdut viata dupa ce a adormit la volan, intr-o intersectie. Julie Marlow se indrepta spre casa, dupa ce a lucrat 12 ore la spital. Femeia se.

Tragedie intr-o familie din Roma! Un adolescent de 14 ani a murit dupa ce tatal sau a cazut peste el de la inaltime

Un adolescent de doar 14 ani din Roma si-a pierdut viata dupa ce tatal lui,care se afla pe acoperis, a cazut peste el si l-a strivit cu greutatea lui. Pasquale Persia ii tinea scara tatalui.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )