Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sfarsit tragic pentru un barbat din Suceava. A murit dupa ce a cazut casa peste el

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru un barbat din Suceava. A murit dupa ce a cazut casa peste el

Un om a murit in judetul Suceava in timp ce incerca sa faca rost de lemne pentru foc pentru a se incalzi. O cladire dezafectata dintr-o fosta tabara pentru copii s-a prabusit peste el. Barbatul nu a mai. continuă pe Antena3

Bilant tragic! Tara in care 150 de oameni au murit dupa ce au consumat alcool contrafacut

Cel putin 150 de persoane si-au pierdut viata si multe altele sunt spitalizate dupa ce au consumat alcool contrafacut intr-un stat din nord-estul Indiei, a doua tragedie de acest fel din tara in aceasta.

Un barbat A MURIT dupa ce o CASUTA DE VACANTA dezafectata s-a prabusit peste el, in fosta Tabara pentru elevi din Gura Humorului

Situatia educatiei se reflecta inclusiv in modul in care arata fotele tabere de copii din tara, altadata pline pana la refuz de micuti. O persoana a murit dupa ce bucati dintr-o casuta de.

A murit dupa ce a adormit tinandu-si bebelusul in brate. Gestul facut de barbat in acea seara i-a fost fatal

Michael Hollingworth,in varsta de 42 de ani, din Marea Britanie,a murit dupa ce a adormit la o ora tarzie, tinandu-si bebelusul in brate. Mama copilului l-a gasit pe barbat fara suflare,.

Destin tragic pentru un roman de 22 de ani. Si-a pierdut viata in Italia, fiind strivit de un tomberon metalic

Destin tragic pentru un tanar roman de 22 de ani. Acesta si-a pierdut viata in Italia, dupa ce a fost strivit de un tomberon metalic. Marian Robert Neacsu era rezident in Pomezia si lucra la o.

O femeie a murit dupa ce mncat ntr-un restaurant cu o stea Michelin din Valencia

Autoritatile din Spania au deschis o ancheta in Valencia din cauza ca o femeie a murit dupa ce a mancat intr-un restaurat cu o stea Michelin, iar alte 29 de persoane au avut simpome de intoxicatie alimentara, relateaza The Guardian si AFP.

Un barbat din Bacau a calcat-o cu masina pe amanta sa. Motivul este incredibil

Un barbat din judetul Bacau a dat cu masina peste amanta, dupa ce aceasta i-a atacat sotia. Incidentul a avut loc in satul Sanisesti. Totul a pornit de la faptul ca barbatul de 36 de ani a cunoscut-o,.

Un barbat din Capitala, surprins in timp ce obliga o persoana sa intretina raporturi sexuale - VIDEO

Un barbat din Capitala a fost prins in flagrant, sambata,in timp ce obliga o persoana sa intretina raporturi sexuale. Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului.

Un barbat din Capitala, surprins in timp ce obliga o persoana sa intretina raporturi sexuale

Un barbat din Capitala a fost prins in flagrant, sambata,in timp ce obliga o persoana sa intretina raporturi sexuale. Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului.

Prognoza sumbra pentru justitia din Romania: ce a spus Toni Neacsu, avocatul Bombonicai

Toni Neacsu este un personaj destul de controversat in politica din Romania, iar noile afirmatii despre modificarile aduse legilor justitiei iti vor ridica si mai multe intrebari despre avocatul condamnat definitiv. Toni Neacsu a ajuns in lumina reflectoarelor din pozitia de avocat al Bombonicai Prodan, fosta sotie a lui Liviu Dragnea. Neacsu a aparat-o in [] .

PENTRU ADUNAREA DIN 26 MARTIE Gastronom propune actionarilor un dividend cu randament de 8,5%

Gastronom Buzau GAOY), companie ale carei actiuni sunt tranzactionate pe piata AeRO administrata de Bursa de Valori Bucuresti BVB), propune actionarilor pentru adunarea din data de 26 martie, distribuirea sub forma de dividende aproape integrala a profitului de anul trecut, de 1,56 milioane de lei, valoarea dividendului brut/actiune fiind de 5,09 lei, nivel care, raportat la ultima cotatie a titlurilor GAOY, de 60 de lei, ofera un randament brut de 8,48%, reiese din raportul companiei remis operatorului pietei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )