Libnet.ro
UNICEF

09:45

O barca cu refugiati ce se indrepta spre Romania a naufragiat in Bosfor cel putin 24 de morti, in special copii

Adevărul Adevărul,
O barca cu refugiati ce se indrepta spre Romania a naufragiat in Bosfor cel putin 24 de morti, in special copii

La primele ore ale diminetii de luni, o nava cu refugiati, aparent sirieni, a naufragiat langa coasta nordica a Istanbulului. Cel putin 24 de oameni au murit, in timp ce altii sunt dati disparuti. Se pare ca nava cu emigranti se indrepta spre Romania, anunta Hurryiet Daily News. continuă pe Adevărul

TURCIA: Cel putin 24 de morti, dupa ce un vas care venea spre Romania s-a rasturnat in Stramtoarea Bosfor

Cel putin zece imigranti au murit, luni dimineata, in Stramtorea Bosfor dupa ce o ambarcatiune care se indrepta spre Romania, cu aproximativ 40 de imigranti la bord, s-a rasturnat.

TURCIA: Cel putin 10 morti, dupa ce un vas care venea spre Romania s-a rasturnat in Stramtoarea Bosfor

Cel putin zece imigranti au murit, luni dimineata, in Stramtorea Bosfor dupa ce o ambarcatiune care se indrepta spre Romania, cu aproximativ 40 de imigranti la bord, s-a rasturnat.

Cel putin 24 de imigranti morti in Bosfor, dupa rasturnarea vasului care venea spre Romania

Cel putin 24 de persoane au murit luni dimineata in partea de nord a Stramtorii Bosfor, in apropiere de Marea Neagra, dupa ce o ambarcatiune care se indrepta catre Romania, cu aproximativ 40 de imigranti la.

Cel putin zece imigranti morti in Bosfor, dupa rasturnarea vasului care venea spre Romania

Cel putin zece persoane au murit luni dimineata in partea de nord a Stramtorii Bosfor, in apropiere de Marea Neagra, dupa ce o ambarcatiune care se indrepta catre Romania, cu aproximativ 40 de imigranti la.

O nava care se indrepta inspre Romania s-a rasturnat in nordul Stramtorii Bosfor

Cel putin zece oameni au murit luni in nordul Stramtorii Bosfor, dupa ce o ambarcatiune care se indrepta catre Romania, s-a rasturnat, informeaza AFP. in ambarcatiunea rasturnata in apropiere de.

Bomba din al II-lea Razboi Mondial, gasita langa o cale ferata din Ungaria: Trenurile spre Romania au intarzieri

O bomba din al II-lea Razboi Mondial a fost gasita pe o linie ferata, in centrul Ungariei, trenurile care se indreapta spre Romania avand intarzieri din cauza incidentului, anunta autoritatile ungare,.

O bomba din al II-lea Razboi Mondial, gasita in Ungaria, perturba traficul feroviar spre Romania

O bomba datand din al II-lea Razboi Mondial a fost gasita pe o linie ferata, in centrul Ungariei, trenurile care se indreapta spre Romania avand intarzieri din cauza incidentului, anunta autoritatile.

Tragedie in Marea Neagra: imigranti morti in drum spre Romania

O ambarcatiune care transporta afgani si sirieni, printre ei si copii, s-a scufundat in stramtoarea Bosfor. Autoritatile explica de ce a ajuns Romania o optiune pentru civilii care fug de conflictele din Asia si Orientul Mijlociu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )