Libnet.ro
UNICEF

23:00

Barcelona a facut legea pe Da Luz

Online Sport Online Sport,
Barcelona a facut legea pe Da Luz

FC Barcelona a invins Benfica Lisabona in deplasare in a doua partida a Grupei G si se mentine la conducerea clasamentului cu punctaj maxim. Catalanii au dominat meciul si au incheiat in inferioritate numerica, Busquets fiind eliminat in ultimele minute. O alta pierdere semnificativa este Carles Puyol care va rata El Clasico dupa ce s-a accidentat la umar. continuă pe Online Sport

Benfica Lisabona - FC Barcelona, scor 0-2, in grupa G a Ligii Campionilor.

Echipa spaniola FC Barcelona a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-0 1-0), formatia portugheza Benfica Lisabona, intr-un meci din etapa a II-a a grupei G a Ligii Campionilor, informeaza site-ul oficial al UEFA, potrivit Mediafax. CITESTE SI: CFR Cluj - Manchester United, 1 - 2 Golurile invingatorilor au fost marcate de Alexis Sanchez 6 si Fabregas 56. FC Barcelona a jucat in inferioritate numerica din minutul 89, dupa eliminarea lui Busquets. In celalalt meci al grupei G, echipa .

Barcelona vrea toate punctele pe Da Luz cu Benfica

Meciul dintre Benfica Lisabona si FC Barcelona este, fara doar si poate, unul dintre cele mai atractive intalniri ale serii de marti in Liga Campionilor. Traditia celor doua echipe si rivalitatea locala obliga la un spectacol total pe Da Luz.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )