Libnet.ro
UNICEF

09:45

Barcelona se loveste de zidul Juventus si paraseste Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
Barcelona se loveste de zidul Juventus si paraseste Liga Campionilor

Al doilea miracol n-a mai fost reusit de Barcelona, echipa care a remizat scor 0-0 in returul cu Juventus de pe teren propriu, dupa ce in tur pierduse categoric cu 0-3. Echipa italiana se califica in semifinale alaturi de Real Madrid, Atletico Madrid si AS Monaco, tragerea la sorti fiind programata vineri la Nyon. continuă pe Online Sport

LIVE BARCELONA - JUVENTUS LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport - VIDEO

ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport - VIDEO. Barcelona si Juventus se intalnesc in mansa retur a sferturilor de finala din CHAMPIONS LEAGUE. Catalanii.

BARCELONA - JUVENTUS LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport - VIDEO

ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport - VIDEO. Barcelona si Juventus se intalnesc in mansa retur a sferturilor de finala din CHAMPIONS LEAGUE. Catalanii.

LEICESTER CITY - ATLETICO MADRID LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE - VIDEO

ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE - VIDEO. Leicester inca mai spera la o calificarea in semifinalele CHAMPIONS LEAGUE. Englezii vor primi vizita lui Atletico.

Juventus rezista pe Nou Camp si elimina Barcelona din Liga Campionilor

A doua minune de la Barcelona nu a mai avut loc, iar Juventus Torino a obtinut calificarea in semifinalele Ligii Campionilor, alaturi de AS Monaco, Real Madrid si Atletico Madrid. Meciul retur dintre.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti vs Vardar Skopje in semifinale

Calificata pentru al doilea an consecutiv in FINAL Four-ul de la Budapesta, CSM Bucuresti va intalni in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin pe Vardar Skopje, conform tragerii la sorti care a avut loc in cursul zilei de marti la Budapesta. Inedit: avem aceleasi echipe precum in 2016 si acelasi program in semifinale.

Liga Campionilor: Real Madrid a invins Bayern Munchen, scor 4-2 dupa prelungiri. Eliminare gratuita la nemti, hattrick Ronaldo

Echipa spaniola Real Madrid, detinatoarea trofeului, s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 dupa prelungiri, formatia germana Bayern Munchen, in mansa secunda a sferturilor de finala ale competitiei. Nemtii au condus cu 2-1 la finalul celor 90 de min, dar Arturo Vidal a fost eliminat eronat, iar madrilenii au marcat de 3 ori in prelungiri, Cristiano Ronaldo reusind un hattrick.

Real Madrid elimina Bayern Munchen cu scandal, din Liga Campionilor

Real Madrid s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a trecut cu emotii de Bayern Munchen.

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din Liga Campionilor: Ce echipe se vor confrunta in Final Four

CSM Bucuresti se va duela cu Vardar Skopje, potrivit tragerii la sorti pentru Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, care a avut loc marti, informeaza gsp. ro. A doua semifinala este cea dintre.

Continua minunea Leicester in Liga Campionilor?

Leicester City, surprinzatoarea campioana a Angliei din sezonul precedent, se afla in fata unei mari incercari, si anume calificarea in semifinalele Ligii Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )