Libnet.ro
UNICEF

05:45

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din Liga Campionilor: Ce echipe se vor confrunta in Final Four

B1 B1,
CSM Bucuresti si-a aflat adversara din Liga Campionilor: Ce echipe se vor confrunta in Final Four

CSM Bucuresti se va duela cu Vardar Skopje, potrivit tragerii la sorti pentru Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, care a avut loc marti, informeaza gsp. ro. A doua semifinala este cea dintre. continuă pe B1

CSM si-a aflat adversara din semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti va juca in Final Four-ul Ligii Campionilor pe 6 si 7 mai la Budapesta, unde va incerca sa-si apere trofeul castigat anul trecut.

CSM Bucuresti isi afla adversara din semifinalele Ligii Campionilor (14:00)

Urmariti in timp real in aceasta pagina incepand cu ora 14:00 tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, asa numitul Final Four.

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din semifinalele Ligii Campionilor

Am transmis in timp real in aceasta pagina incepand cu ora 14:00 tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, asa numitul Final Four gazduit de Budapesta. CSM Bucuresti putem spune ca a avut sansa la tragere si are o buna oportunitate de a juca pentru al doilea an consecutiv finala evitand cei mai puternici adversari.

Antrenorul CSM Bucuresti, socat dupa meciul din Ungaria: Paula Ungureanu a primit un litru de urina in cap. 5.000 de nazisti ultrasi i-au strigat: Du-te acasa, animal, tigan, orfan!

Per Johansson, antrenorul CSM Bucuresti, a postat pe Facebook un mesaj in care s-a aratat de-a dreptul socat de modul in care a fost primita echipa sa in Ungaria. Isteria a fost totala.

Sa ne ferim de unguroaice: CSM isi afla, astazi, adversara din Final Four. De ce Gyor e de evitat. Prezentarea echipelor

CSM Bucuresti, detinatoarea Ligii Campionilor, a ajuns pentru al doilea sezon la rand in Final Four, iar astazi, de la ora 14. 00, isi afla adversara din urmatorul meci 6 mai).

CSM Bucuresti va intalni HC Vardar Skopje in semifinalele Ligii Campionilor, handbal feminin

CSM Bucuresti si-a aflat astazi adversara la semifinala Campionatului Mondial la handbal feminin. CSM Bucuresti va intalni HC Vardar, Macedonia.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti vs Vardar Skopje in semifinale

Calificata pentru al doilea an consecutiv in FINAL Four-ul de la Budapesta, CSM Bucuresti va intalni in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin pe Vardar Skopje, conform tragerii la sorti care a avut loc in cursul zilei de marti la Budapesta. Inedit: avem aceleasi echipe precum in 2016 si acelasi program in semifinale.

Asa am trait Ferencvaros - CSM Bucuresti in sferturile Ligii Campionilor

Revedeti in aceasta pagina cele mai importante faze ale meciului dintre Ferencvaros si CSM Bucuresti, partida care a contat pentru returul sferturilor din Liga Campionilor.

HANDBAL. CSM Bucuresti, in semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti, campioana Romaniei si detinatoarea Ligii Campionilor, a invins, sambata, echipa Ferencvaros Budapesta cu 27-26 14-15) si s-a calificat astfel, in semifinalele celei mai importante competitii europene la nivel de cluburi.

CSM Bucuresti s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin: Fanii lui Ferencvaros le-au atacat cu monede pe romance la pauza meciului

CSM Bucuresti s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, competitie pe care a castigat-o in sezonul trecut. Campiona Romaniei s-a impus la Budapesta cu in.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )