Libnet.ro
UNICEF

19:31

Barcelona e in Roma?. Discutie halucinanta la Insula iubirii (VIDEO)

B1 B1,
Barcelona e in Roma?. Discutie halucinanta la Insula iubirii (VIDEO)

Cateva tinere care participa la reality-show-ul Love Island Insula iubirii) din Marea Britanie i-au lasat cu gurile cascate pe telespectatori, dupa o discutie despre geografia Europei. Italia. continuă pe B1

Bomba: S-a casatorit cu ispita de la Insula iubirii! Fanii au crezut ca e o gluma, dar... (FOTO)

Medana si Robert, concurenti ai celui de-al doilea sezon ai show-ului Insula Iubirii, s-au casatorit, Medana transmitand un mesaj foarte emotionant, relateaza A1.

Ispita a ramas fara sutien, dupa care lucrurile au luat-o complet razna: Ce decizie a luat Antena 1 dupa dezmatul de la Insula iubirii!

Anuryh, fosta ispita de la Insula Iubirii, a postat in mediul online o fotografie, in care apare intr-o ipostaza mai mult decatprovocatoare.

Dezmat total la Insula iubirii: Din pacate, chiar prezentatorul Radu Valcan a fost implicat... Ce decizie a luat Antena 1...

Momente incredibile la Insula iubirii! Concurentul Costas a intrebat-o pe Nicoleta Dragne daca vrea sa faca un copil cu el. Ei, bine, siderata de propunerea barbatului care a picat in ispita, blonda si-a dorit.

VIDEO Cateva persoane protesteaza in fata Penitenciarului Rahova, cerand rejudecarea procesului lui Liviu Dragnea

Cateva persoane protesteaza, joi, in fata Penitenciarului Rahova, cerand rejudecarea procesului lui Liviu Dragnea, la initiativa fostului deputat PDL Gelu Visan.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,321 seconds )