Libnet.ro
UNICEF

05:45

Barna sugereaza ca beneficiarul anchetei Rise Project, succes de coordonare mediatica, ar fi Dancila

Hotnews Hotnews,
 Barna sugereaza ca beneficiarul anchetei Rise Project, succes de coordonare mediatica, ar fi Dancila

Liderul USR, Dan Barna, a sugerat, marti seara, la Digi24, ca ancheta Rise Projesct cu privire la contractele sale de consultanta a fost generata de contracandidata sa de la PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, potrivit Mediafax. El a spus ca ancheta a fost un succes de coordonare mediatica. continuă pe Hotnews

DNA, dosar penal dupa dezvaluirile Rise Project despre Dan Barna Liderul USR: Daca ma cheama la audieri, nu vad nicio problema

DNA s-a autosesizat si a deschis dosar penal in rem, adica pentru fapte, in urma anchetei Rise Project privindu-l pe Dan Barna, potrivit unor surse judiciare citate de Realitatea TV. Liderul USR a declarat, luni seara, ca nu a primit nimic de la DNA si ca daca va fi chemat la audieri nu vede nicio problema.

Probeleme mari pentru Dan Barna. DNA ar fi deschis dosar penal dupa ancheta Rise Project

Potrivit unor informatii venite pe surse, Directia Nationala Anticoruptie DNA) s-a autosesizat dupa dezvaluirile jurnalistilor de la Rise Project in legatura cu mai multe proiecte demarate in trecut de Dan Barna. Procurorii ar fi dschis un dosar penal in rem, ceea ce inseamna ca in acest moment sunt anchetate posibile fapte de frauda cu fonduri .

Contactul narativului prezidential cu realitatea. Studiu de caz: Barna si ancheta RISE Project

Ancheta RISE Project in cazul Barna este pe agenda publica de cateva zile. Evident, reactiile candidatului, ale media si ale institutiilor DLAF) alimenteaza dezbaterea publica.

RISE PROJECT VS Dan Barna. Sau inc-o intoarcere din morti a jurnalismului

A avut dreptate sa publice RISE dezvaluirile despre Barna? Da. De ce acum a publicat RISE dezvaluirile despre liderul USR? De d-aia! Sa se mire conspirationistii. Exista o noua etica a noului jurnalism? Da. RISE este controlat de SRI, SIE, KGB? Nu. Are dreptul RISE la stangacii de exprimare? Da. Ce pateste politicianul care se declara pentru o noua etica in politica si viseaza catre vechea politica a tocmelii? O sa-l aleaga - o sa-l alerge lupii!.

Dan Barna se apara in fata acuzatiilor DNA legate de Rise Project

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni seara, ca procurorii DNA nu l-au informat despre inceperea .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )