Libnet.ro
UNICEF

17:30

Baronul Adrian Duicu, sursa de inspiratie pentru sms-urile de Paste printre severineni

Adevărul Adevărul,
Baronul Adrian Duicu, sursa de inspiratie pentru sms-urile de Paste printre severineni

S-a dus moda sms-urilor haioase ori cele referitoare la criza trimise cu ocazia sarbatorii pascale. Acum tema preferata de severineni a fost temuta Directie Nationala Anticoruptie, care a adus in arestul politiei pe Adrian Duicu, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, pe seful politiei mehedintene si presedintele PSD Orsova. continuă pe Adevărul

Un apropiat al baronului Adrian Duicu ales presedinte interimar la Consiliul Judetean Mehedinti

In cursul zilei de vineri baronul de Mehedinti, Adrian Duicu, arestat intr-un dosar de coruptie, a fost suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, iar atributiile de presedinte au fost preluate de vicepresedintele CJ Mehedinti, Aladin Georgescu, un apropiat al acestuia.

Adrian Duicu a fost suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, arestat pentru fapte de coruptie, a fost suspendat din functie, vineri, dupa ce Prefectura Mehedinti a primit o adresa de la instanta suprema, potrivit careia lui Duicu i s-a respins recursul la decizia CAB de arestare preventiva a acestuia, anunta Mediafax. In cazul in care Adrian Duicu nu isi va da demisia din functie pana la pronuntarea unei sentinte definitive si irevocabile in cazul procesului, pe fond, mandatul de presedinte al Consiliului Judetean va inceta de drept daca sentinta va fi cu condamnare.

Adrian Duicu, suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti

Adrian Duicu a fost suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti. Ordinul a fosat semnat de prefect, la doua saptamini dupa ce Duicu a fost arestat pentru trafic de influenta. Seful.

Presedintele CJ Mehedinti, Adrian Duicu, a fost suspendat din functie

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, arestat pentru fapte de coruptie, a fost suspendat din functie, vineri, dupa ce Prefectura Mehedinti a primit o adresa de la instanta suprema, potrivit careia lui Duicu i s-a respins recursul la decizia CAB de arestare preventiva a acestuia.

Adrian Duicu a fost suspendat de la sefia CJ Mehedinti

Adrian Duicu a fost suspendat de la sefia Consiliului Judetean Mehedinti. Anuntul a fost facut de prefectul Nicolae Draghia, ca urmare a acuzatiilor de coruptie care i s-au adus lui Duicu. Procurorii DNA spun.

Adrian Duicu a fost suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti in Vinerea Mare

Adrian Duicu nu mai este presedintele Consiliului Judetean Mehedinti. Ordinul cu numarul 76/2014 a fost emis cu putin timp in urma, de catre prefectul Nicolae Draghiea si a fost deja trimis catre Consiliul Judetean pentru punerea in aplicare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )