Libnet.ro
UNICEF

11:15

Barroso ii atrage atentia lui Ponta: Planul pentru fonduri UE nu rezolva toate problemele!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Barroso ii atrage atentia lui Ponta: Planul pentru fonduri UE nu rezolva toate problemele!

Presedintele CE i-a transmis premierului Victor Ponta ca planul Guvernului de imbunatatire a absorbtiei fondurilor UE prezinta doar solutii pe termen scurt si nu rezolva deficientele structurale pe termen lung, scrie Adevarul. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Barroso l-a ATENTIONAT pe Ponta, printr-o scrisoare, ca planul pentru fonduri UE nu rezolva ...

Presedintele CE i-a transmis premierului Victor Ponta ca planul Guvernului de imbunatatire a absorbtiei fondurilor UE prezinta doar solutii pe termen scurt si nu rezolva deficientele structurale pe termen lung si a conditionat reluarea platilor de rezolvarea problemelor legate inclusiv de fraude, scrie Mediafax. Avertismentul a fost transmis printr-o scrisoare redactata de catre comisarul european pentru politici regionale, Joahannes Hahn, si transmisa saptamana trecuta premierului Victor .

Basescu atrage atentia la Congresul PPE asupra situatiei romilor din UE.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Congresul PPE, ca resursele europene disponibile pentru incluziunea sociala a romilor ar trebuie folosite in locurile unde acestia se afla si sa se renunte la impartirea in tari de origine sau de destinatie, potrivit Mediafax. Pentru abordarea cu responsabilitate a acestei problematici, apreciem ca este necesara continuarea dialogului egal intre statele membre, in format bilateral si comunitar, pentru constituirea unui angajament colectiv, .

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )