Libnet.ro
UNICEF

08:00

Barroso: Nu vor exista dificultati in colaborarea cu premierul Ponta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Barroso: Nu vor exista dificultati in colaborarea cu premierul Ponta

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat luni, la Oslo, ca nu vor exista dificultati in colaborarea cu premierul Victor Ponta, scrie Adevarul . continuă pe Wall-Street Ro

Jose Manuel Barroso: Nu vor exista dificultati in a colabora cu Victor Ponta. Premierul si-a dovedit angajamentul de a corecta lucruri nepotrivite din perspectiva Comisiei Europene

Presedintele Comisiei Europene CE), Jose Manuel Barroso, a declarat luni la Oslo, unde participa la ceremonia de inmanare a Premiului Nobel pentru Pace decernat Uniunii Europene, ca nu vor exista dificultati in a colabora cu premierul roman Victor Ponta, informeaza agentia Reuters, citata de Mediafax.

Jose Manuel Barroso crede ca nu vor exista dificultati in colaborarea cu premierul Ponta

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, luni, la Oslo, unde se afla la decernarea Premiilor Nobel, ca nu vor exista dificultati in colaborarea cu primul ministru roman Victor Ponta.

Barroso, pentru Reuters: Nu vor exista dificultati in a colabora cu premierul Victor Ponta

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat luni, la Oslo, ca nu vor exista dificultati in a colabora cu premierul roman Victor Ponta, informeaza Reuters. Au fost exprimate de catre noi.

Reuters: Barroso afirma ca nu vor exista dificultati in a colabora cu Ponta.

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat luni, la Oslo, ca nu vor exista dificultati in a colabora cu primul ministru roman Victor Ponta, transmite Reuters, potrivit Mediafax. Au fost exprimate de catre noi preocupari cu privire la unele decizii adoptate in Romania, dar cred ca primul ministru Ponta a raspuns preocuparilor noastre si si-a aratat angajamentul de a corecta lucrurile care erau, din punctul nostru de vedere, inadecvate, a afirmat seful executivului .

Ambasadorul SUA, aflat la final de mandat, a avut o intrevedere cu premierul Ponta. Afla ce subiecte au fost abordate in cadrul intalnirii

Premierul Victor Ponta s-a intalnit marti cu ambasadorul SUA, Mark Gitenstein. Prim ministrul a fost felicitat de ambasador pentru rezultatele obtinute la alegerile parlamentare A fost o discutie.

Premierul Ponta a decis sa taie cheltuielile de protocol ale presedintelui Basescu

Odata cu alegerile incheiate, premierul Victor Ponta a declarat ca proiectul de buget pe 2013 este aproape gata si prevede mai multe taieri de cheltuieli. Printre reducerile de cheltuieli ale premierului.

Premierul Ponta: Absolut toate sectiile de vot sunt deschise, mi-a comunicat ministrul de interne

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, duminica, dupa ce a parasit urna de vot, ca toate sectiile de vot din tara sunt deschise si ca cetatenii pot vota linistiti. in urma cu cateva minute am vorbit cu.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )