Libnet.ro
UNICEF

22:30

Reuters: Barroso afirma ca nu vor exista dificultati in a colabora cu Ponta.

România Liberă România Liberă,
Reuters: Barroso afirma ca nu vor exista dificultati in a colabora cu Ponta.

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat luni, la Oslo, ca nu vor exista dificultati in a colabora cu primul ministru roman Victor Ponta, transmite Reuters, potrivit Mediafax. Au fost exprimate de catre noi preocupari cu privire la unele decizii adoptate in Romania, dar cred ca primul ministru Ponta a raspuns preocuparilor noastre si si-a aratat angajamentul de a corecta lucrurile care erau, din punctul nostru de vedere, inadecvate, a afirmat seful executivului . continuă pe România Liberă

Jose Manuel Barroso: Nu vor exista dificultati in a colabora cu Victor Ponta. Premierul si-a dovedit angajamentul de a corecta lucruri nepotrivite din perspectiva Comisiei Europene

Presedintele Comisiei Europene CE), Jose Manuel Barroso, a declarat luni la Oslo, unde participa la ceremonia de inmanare a Premiului Nobel pentru Pace decernat Uniunii Europene, ca nu vor exista dificultati in a colabora cu premierul roman Victor Ponta, informeaza agentia Reuters, citata de Mediafax.

Barroso: Nu vor exista dificultati in colaborarea cu premierul Ponta

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat luni, la Oslo, ca nu vor exista dificultati in colaborarea cu premierul Victor Ponta, scrie Adevarul .

Barroso, pentru Reuters: Nu vor exista dificultati in a colabora cu premierul Victor Ponta

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat luni, la Oslo, ca nu vor exista dificultati in a colabora cu premierul roman Victor Ponta, informeaza Reuters. Au fost exprimate de catre noi.

Jose Manuel Barroso crede ca nu vor exista dificultati in colaborarea cu premierul Ponta

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, luni, la Oslo, unde se afla la decernarea Premiilor Nobel, ca nu vor exista dificultati in colaborarea cu primul ministru roman Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )