Libnet.ro
UNICEF

14:45

Baschet feminin: Romania paraseste Eurobasket 2015 fara victorie

Antena3 Antena3,
Baschet feminin: Romania paraseste Eurobasket 2015 fara victorie

Selectionata feminina de baschet a Romaniei a parasit Campionatul European - Eurobasket Women 2015 fara victorie, dupa ce a fost invinsa de Cehia cu scorul de 82-71 20-18, 19-17, 24-18, 19-18), luni seara,. continuă pe Antena3

FOTO Franta, vicecampioana olimpica si mondiala, a invins Romania la EuroBasket 2015

Romania a jucat duminica seara impotriva Frantei, in Sala Olimpia din Timisoara, la Europenele de baschet feminin. Tricolorele au fost invinse de vicecampioana mondiala si olimpica, scor 76-67.

Nationala de baschet feminin a ratat calificarea in grupele principale ale CE, din Romania si Ungaria

Nationala de baschet feminin a Romaniei a ratat, luni, calificarea in grupele principale ale CE, gazduit de tara noastra si Ungaria, dupa ce a fost invinsa de Cehia, cu scorul de 82-71 39-35), in ultimul meci.

Nationala de baschet feminin, a treia infrangere la CE gazduit de Romania si Ungaria

Nationala de baschet feminin a Romaniei a fost invinsa duminica, in grupa A, de la Timisoara, a CE, de vicecampioana olimpica si europeana Franta, cu scorul de 67-76 40-37), aceasta fiind a treia infrangere.

infrangeri pentru tricolore, la CE Baschet din Romania si Ungaria

Nationala de baschet feminin a Romaniei a suferit trei infrangeri consecutive la Campionatul European, organizat in Romania si Ungaria. Tricolorele au cedat ultima data in fata Frantei.

Doua jucatoare de la CSM, in lotul nationalei de baschet feminin

Antrenorul nationalei de baschet feminin, Florin Nini, a decis lotul de 12 jucatoare care vor evolua in grupa A a Campionatului European, la Timisoara, celelalte partide din cadrul competitiei care debuteaza joi fiind programate la Oradea, dar si in Szombothely si Sopron.

Romania debuteaza astazi la Timisoara, la Europenele de baschet feminin. Meciurile din competitie sunt transmise in 148 de tari din intreaga lume

Eurobasket Women 2015 a debutat oficial joi seara cu meciurile de la Timisoara, Oradea, Sopron si Szombothely. Astazi, de la ora 20. 30, Romania va juca cu Muntenegru.

Romania, invinsa de Muntenegru la debutul sau la EuroBasket 2015

Nationala feminina de baschet a Romaniei a fost invinsa categoric de Muntenegru, cu scorul de 79-61, in Sala Constantin Jude din Timisoara, la debutul sau in Grupa A a Campionatului European - Eurobasket Women 2015, gazduit de Romania si Ungaria.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )