Libnet.ro
UNICEF

19:30

infrangeri pentru tricolore, la CE Baschet din Romania si Ungaria

România Liberă România Liberă,
infrangeri pentru tricolore, la CE Baschet din Romania si Ungaria

Nationala de baschet feminin a Romaniei a suferit trei infrangeri consecutive la Campionatul European, organizat in Romania si Ungaria. Tricolorele au cedat ultima data in fata Frantei. continuă pe România Liberă

Wild card-uri pentru trei jucatoare din Romania la turneul WTA de la Bucuresti

Organizatorii turneului WTA de la Bucuresti au anuntat, vineri, catre cine vor merge cele trei invitatii din acest an.

Nationala de baschet feminin a ratat calificarea in grupele principale ale CE, din Romania si Ungaria

Nationala de baschet feminin a Romaniei a ratat, luni, calificarea in grupele principale ale CE, gazduit de tara noastra si Ungaria, dupa ce a fost invinsa de Cehia, cu scorul de 82-71 39-35), in ultimul meci.

Vicepresedintele Colegiului Medicilor din Romania: Sistemul electronic raspunde cu greseli, se blocheaza cardul

Cardurile de sanatate se blocheaza, pentru ca sistemul informatic nu functioneaza bine si da erori, potrivit vicepresedintelui Colegiului Medicilor din Romania, Mircea Cinteza. Sistemul electronic pe care.

Doi tunisieni au fost expulzati din Romania, dupa ce au fost acuzati de propaganda pentru ISIS (VIDEO)

Doi cetateni tunisieni au fost, vineri, expulzati din Romania, dupa ce au fost acuzati de propaganda pentru ISIS, informeaza B1 TV. Sorin Sava, purtator de cuvant SRI, a declarat ca cei doi tunisieni au venit .

Compania Ikea va deschide al doilea magazin din Romania

IKEA a cumparat, vineri, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin din Romania. Magazinul va fi deschis tot in Bucuresti, in zona bulevardului Pallady din sectorul 3, a anuntat retailerul suedez de mobilier si decoratiuni.

UNJR: Magistratii din Romania cer ambasadelor sa participe la discutia cu CSM despre implicarea SRI

Judecatorii si procurorii din Romania cer ambasadelor sa fie prezente in plenul CSM, in momentul in care va avea loc discutia despre implicarea SRI in justitie, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii.

Domeniile in care joaca cele mai mari companii: TOP 200 firme din Romania

Energia, auto, retailul si industria sunt domeniile cu cele mai multe companii cu afaceri de miliarde de lei, potrivit unei analize Wall-Street. ro pe baza clasamentului celor mai mari 200 de companii din Romania, oferit de Registrul Comertului.

REVISTA PRESEI. La cat se ridica contrabanda cu tigari din Romania

In ziarele de luni, citim despre episodul care a dus la interzicerea Cenaclului Flacara, economia subterana a Romaniei si cati bani fac anual contrabandistii de tigari, piata muncii din Romania, dar si despre sansa fermierilor romani de a obtine fonduri europene.

UNJR: Judecatorii si procurorii din Romania cer ambasadelor sa participe la discutia cu CSM despre implicarea SRI

Judecatorii si procurorii din Romania cer ambasadelor sa fie prezente in plenul CSM, in momentul in care va avea loc discutia despre implicarea SRI in justitie, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii.

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew

Incepand din aceasta saptamana, multumita Google Maps, Salina Turda poate fi vizitata virtual de catre oricine din lume, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Salina Turda a devenit unul dintre simbolurile Romaniei: un obiectiv turistic foarte popular, vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international ca una dintre cele mai [] Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )