Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Am avut dosarul Microsoft pe masa, insa nu am date relevante pe cifra pagubei

B1 B1,
Basescu: Am avut dosarul Microsoft pe masa, insa nu am date relevante pe cifra pagubei

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti, in emisiunea AdevarulLive, difuzata de B1 TV, ca a citat dosarulMicrosoft, insa nu detine date despre cifra pagubei. imi dau seama ca e. continuă pe B1

Traian Basescu, despre dosarul Microsoft: Cred ca DNA nu poate actiona sezonier. M-as bucura daca ar iesi si EADS

Presedintele Traian Basescu sustine ca aparitia scandalului Microsoft in aceasta perioada nu are legatura cu campania electorala. Cred ca DNA nu poate actiona sezonier, oricine poate judeca ca se pute.

Ponta: Banii din dosarul Microsoft, din 2009, au fost dati pentru campania electorala a lui Basescu

Banii din dosarul Microsoft, din 2009, au fost dati pentru campania electorala a lui Traian Basescu, prin Elena Udrea, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca ii pare rau daca persoanele.

Ponta: Banii din dosarul Microsoft au fost dati pentru campania lui Basescu

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca banii din dosarul Microsoft, din 2009, au fost dati pentru campania electorala a lui Traian Basescu, prin Elena Udrea.

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, adus cu mandat la DNA pentru audieri in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri in dosarul Microsoft. Gabriel Sandu este unul dintre cei noua fosti ministri vizati in dosarul licentelor Microsoft. Stirea se actualizeaza.

UPDATE Dosarul Microsoft. Dorin Cocos, adus cu mandat la DNA. Si omul de afaceri Nicolae Dumitru, cel care controleaza grupul Niro, este audiat

Omul de afaceri Dorin Cocos a fost adus, luni, la directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de procurori in dosarul Microsoft. in acest caz, DNA acuza noua fosti ministri de fapte coruptie.

UPDATE Dosarul Microsoft. Cocos, Niro si Pinalti adusi pe sus la DNA pentru a fi audiati

Omul de afaceri Dorin Cocos a fost adus, luni, la directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de procurori in dosarul Microsoft. in acest caz, DNA acuza noua fosti ministri de fapte coruptie.

Dosarul Microsoft. Gabriel Sandu, Gheorghe Stefan, Dorin Cocos si Dumitru Nicolae afla astazi daca vor sta 30 de zile dupa gratii

Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicatiilor, Gheorghe Stefan, primarul municipiului Piatra Neamt, dar si afaceristii Dorin Cocos si Dumitru Nicolae vor fi dusi marti in fata magistratilor Curtii Supreme cu propunerea de arestare preventiva. Acestia au fost retinuti, luni noaptea, pentru coruptie, in dosarul Microsoft dupa mai multe ore de audieri.

Andronescu, dupa audierile din Dosarul Microsoft: Nu exista probe la dosar. Daca eram vinovata, imi dadeam demisia

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, marti, dupa audierea sa in Comisia juridica din Parlament in legatura cu cererea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva sa in dosarul Microsoft, ca nu exista probe impotriva sa. Andronescu a spus ca nu isi va da demisia, pentru ca nu se considera vinovata. Comisia juridica a anuntat ca amana votul pentru ridicarea imunitatii pana dupa alegeri.

Andronescu, dupa audierile din dosarul Microsoft: Nu exista probe la dosar. Daca eram vinovata, imi dadeam demisia

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, marti, dupa audierea sa in Comisia juridica din Parlament in legatura cu cererea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale in dosarul Microsoft, ca nu exista probe impotriva sa. Andronescu a spus ca nu-si va da demisia, pentru ca nu se considera vinovata. Comisia juridica a anuntat ulterior ca amana votul pentru ridicarea imunitatii pentru aceasta si pentru Serban Mihailescu pana dupa alegeri.

Ecaternia Andronescu, dupa audierea in Comisia juridica privind inceperea urmaririi penale in dosarul Microsoft: Nu sunt probe

Ecaterina Andronescu sustine ca nu este vinovata si ca nu-si va da demisia din Senat. Andronescu a facut aceste declaratii marti, dupa audierea sa in Comisia juridica in legatura cu cererea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva sa in dosarul Microsoft.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )