Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Banii din dosarul Microsoft au fost dati pentru campania lui Basescu

România Liberă România Liberă,
Ponta: Banii din dosarul Microsoft au fost dati pentru campania lui Basescu

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca banii din dosarul Microsoft, din 2009, au fost dati pentru campania electorala a lui Traian Basescu, prin Elena Udrea. continuă pe România Liberă

Ponta: Banii din dosarul Microsoft, din 2009, au fost dati pentru campania electorala a lui Basescu

Banii din dosarul Microsoft, din 2009, au fost dati pentru campania electorala a lui Traian Basescu, prin Elena Udrea, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca ii pare rau daca persoanele.

Fujitsu Siemens Austria, unul dintre denuntatorii faptelor de coruptie din dosarul Microsoft

Fujitsu Siemens GmbH Austria a formulat denunt pe data de 8 octombrie cu privire la fapte de coruptie savarsite de angajatii societatii in legatura cu incheierea si derularea contractului din anul 2004 cu Guvernul Romaniei, se arata in ordonanta DNA de incepere a urmaririi penale in legatura cu incheierea si derularea mai multor proiecte si contracte intre Executiv si Microsoft, relateaza Agerpres.

Andronescu, dupa audierile din Dosarul Microsoft: Nu exista probe la dosar. Daca eram vinovata, imi dadeam demisia

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, marti, dupa audierea sa in Comisia juridica din Parlament in legatura cu cererea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva sa in dosarul Microsoft, ca nu exista probe impotriva sa. Andronescu a spus ca nu isi va da demisia, pentru ca nu se considera vinovata. Comisia juridica a anuntat ca amana votul pentru ridicarea imunitatii pana dupa alegeri.

Andronescu, dupa audierile din dosarul Microsoft: Nu exista probe la dosar. Daca eram vinovata, imi dadeam demisia

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, marti, dupa audierea sa in Comisia juridica din Parlament in legatura cu cererea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale in dosarul Microsoft, ca nu exista probe impotriva sa. Andronescu a spus ca nu-si va da demisia, pentru ca nu se considera vinovata. Comisia juridica a anuntat ulterior ca amana votul pentru ridicarea imunitatii pentru aceasta si pentru Serban Mihailescu pana dupa alegeri.

UPDATE. Gabriel Sandu si Dorin Cocos, retinuti de procurorii DNA in dosarul Microsoft

Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor si omul de afaceri Dorin Cocos au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DNA, in dosarul Microsoft. Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a fost.

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, adus cu mandat la DNA pentru audieri in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri in dosarul Microsoft. Gabriel Sandu este unul dintre cei noua fosti ministri vizati in dosarul licentelor Microsoft. Stirea se actualizeaza.

UPDATE. Gabriel Sandu, Dorin Cocos si Nicolae Dumitru, retinuti de procurorii DNA in dosarul Microsoft

Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor si oamenii de afaceri Dorin Cocos si Nicolae Dumitru au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DNA, in dosarul Microsoft. Fostul ministru al Comunicatiilo.

Spagile nesimtite din dosarul Microsoft. Instanta delibereaza daca-i aresteaza pe Gabriel Sandu, Pinalti, Nicolae Dumitru Niro si Cocos

Fostul ministru Gabriel Sandu, primarul Gheorghe Stefan si oamenii de afaceri Dorin Cocos si Dumitru Nicolae au fost retinuti, in noaptea de luni spre marti, pentru coruptie, in dosarul licentelor Microsoft. in aceste momente instanta suprema decide daca emite pe numele lor mandate de arestare preventiva. Spagile primite de cei patru totalizeaza peste 23 de milioane de euro, spun anchetatorii.

UPDATE Spagile nesimtite din dosarul Microsoft. Instanta delibereaza daca-i aresteaza pe Gabriel Sandu, Pinalti, Nicolae Dumitru Niro si Cocos

Fostul ministru Gabriel Sandu, primarul Gheorghe Stefan si oamenii de afaceri Dorin Cocos si Dumitru Nicolae au fost retinuti, in noaptea de luni spre marti, pentru coruptie, in dosarul licentelor Microsoft. in aceste momente instanta suprema decide daca emite pe numele lor mandate de arestare preventiva. Spagile primite de cei patru totalizeaza peste 23 de milioane de euro, spun anchetatorii.

Elena Udrea, despre dosarul Microsoft: Nu e o surpriza ca intre politicieni si oamenii de afaceri exista legaturi ascunse

Liderul PMP, Elena Udrea, a afirmat, luni, referitor la cazul audierilor din dosarul Microsoft ca justitia trebuie sa continue si in campania electorala si ca nu crede ca este o surpriza pentru romani sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )