Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Comisia Europeana bate campii. Care este articolul care duce inapoi justitia din Romania?

România Liberă România Liberă,
Basescu: Comisia Europeana bate campii. Care este articolul care duce inapoi justitia din Romania?

Senatorul Traian Basescu, liderul PMP, a declarat miercuri, intr-o interventie la B1 TV, ca CE bate. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, dezlantuit privind avertismentele Comisiei Europene pe justitie: Bate campii! Care articol e nedemocratic? (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a criticat intr-o interventie pentru B1TV scrisoare semnata presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si de prim-vicepresedinte Frans.

Comisia Europeana avertizeaza Bucurestiul in privinta pericolului modificarilor aduse legii justitiei si codurilor penale

Comisia Europeana a lansat, ieri, un nou apel dur la adresa Parlamentului Romaniei in legatura cu modificarea Legilor justitiei si a Codurilor penale. Presedintele si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si Frans Timmermans, au facut publica o declaratie comuna in care avertizeaza Bucurestiul in privinta pericolului modificarilor aduse legii justitiei si codurilor penale.

Comisia Europeana discuta miercuri ultimele evolutii din Romania. O dezbatere despre justitia din Romania, programata si in Parlamentul European, pe 7 februarie

Comisia Europeana urmeaza sa ia in discutie, in sedinta de miercuri, ultimele evolutii privind situatia din Romania, potrivit agendei oficiale. Modificarea legilor justitiei si situatia din Romania vor reprezenta si tema unei dezbateri in Parlamentul European, care va avea loc pe 7 februarie.

Financial Times: Comisia Europeana incearca sa conditioneze accesarea fondurilor UE de respectarea statului de drept

Comisia Europeana elaboreaza propuneri pentru a se asigura ca statele membre care beneficiaza de fonduri europene sa aiba sisteme judiciare independente, initiativa riscand sa provoace noi tensiuni pe tema statului de drept intre Bruxelles si tari est-europene precum Polonia sau Ungaria, scrie Financial Times FT).

Comisia Europeana vrea sa conditioneze fondurile UE de respectarea normelor statului de drept

Comisia Europeana elaboreaza propuneri pentru a se asigura ca statele membre care beneficiaza de fon.

Comisia Europeana propune statelor membre o strategie de alocare a fondurilor pentru migranti

Comisia Europeana a publicat miercuri o serie de instrumente destinate autoritatilor nationale si re.

Comisia Europeana avertizeaza Parlamentul Romaniei cu privire la pericolul regresarii. Institutia va analiza modificarile legilor justitiei

Comisia Europeana avertizeaza, din nou, Parlamentul Romaniei cu privire la pericolul regresarii si va analiza in detaliu modificarile finale aduse legii justitiei, codurilor penale si legilor privind conflictul de interese si coruptia, pentru a stabili.

Comisia Europeana ar putea plati taxele pentru rezidenta impuse imigrantilor UE in Marea Britanie post-Brexit

Comisia Europeana manifesta disponibilitatea de a suporta costurile aferente taxelor pentru cereri de rezidenta impuse de Marea Britanie, dupa iesirea din Uniunea Europeana Brexit), imigrantilor europeni aflati pe teritoriul britanic, afirma surse comunitare citate de The Guardian.

Comisia Europeana discuta ultimele evolutii privind situatia din Romania

Comisia Europeana urmeaza sa discute la reuniunea sa de miercuri de la Bruxelles despre ultimele evolutii privind situatia din Romania, conform ordinii de zi a sedintei disponibile pe site-ul executivului comunitar.

Discutie majora despre justitia din Romania la Comisia Europeana

Comisia Europeana urmeaza sa ia in discutie, in sedinta de miercuri, ultimele evolutii privind situ.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )