Libnet.ro
UNICEF

06:30

Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura!

Hotnews Hotnews,
 Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura!

Alegatorii au de ales intre esec garantat al viitorului nostru, al romanilor si speranta, scrie, duminica dimineata, pe Facebook, fostul presedinte Traian Basescu, intr-un mesaj in care spune si ca daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura!. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura!

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a adresat un indemn cetatenilor sa iasa la vot in cel.

Alegeri prezidentiale 2019. Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura!

Fostul presedinte Traian Basescu avertizeaza intr-o postare pe Facebook, cu putin timp inainte de deschiderea urnelor pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca aceia care nu voteaza astazi, trebuie sa taca in urmatorii 5 ani, indeamna oamenii sa mearga la vot desi este putin mai frig, pentru ca iarna nu-i ca vara, si anunta ca nu voteaza PSD.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii cinci ani sa taci din gura

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un avertisment intr-o postare facuta pe Facebook, cu putin timp inainte de deschiderea urnelor pentru cel de-al doilea tur al alegerilor.

Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura! Ai de ales intre esec garantat al viitorului nostru, al romanilor, si speranta

Fostul presedinte Traian Basescu a postat un mesaj, duminica dimineata, chiar inaintea deschdierii urnelor in tara, in care ii indeamna pe romani sa iasa la vot. Potrivit fostului sef de stat,.

Crina a trait ani buni din viata pe strada la mila trecatorilor. intr-o zi, a crezut ca destinul i s-a schimbat cand l-a cunoscut pe Teo si au devenit parinti. Visul frumos avea insa sa se spulbere in mod dramatic

Crina a trait ani buni din viata pe strada la mila trecatorilor, fie iarna, fie vara. A avut o viata grea, din care dramele nu au lipsit. Sora ei mai mica a murit,dupa ce a cazut de pe scara de.

PIB-ul Romaniei ar urma sa scada in urmatorii ani pentru ca ulterior sa se plafoneze. Ce arata estimarile Fondului Monetar International

Romaniei ar urma sa aiba parte de un ProdusIntern Brut PIB) real mai mic in anul 2020, pentru ca pe parcursul urmatorilor patru ani sa se plafoneze, se arata in cele mai recente estimari ale Fondului.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Traian Basescu: Daca vrei democratie, apar-o, apar-o cu votul

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca a votat pentru a nu mai auzi ca fitecine ia decizii de politica externa si a avut un mesaj pentru alegatori, carora le-a spus ca democratia trebuie aparata prin vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Traian Basescu: Daca vrei democratie, apar-o, apar-o cu votul

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca a votat pentru a nu mai auzi ca fitecine ia decizii de politica externa si a avut un mesaj pentru alegatori, carora le-a spus ca democratia trebuie aparata prin vot.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )