Libnet.ro
UNICEF

07:30

Basescu: Am dat-o in bara cu numirea Alinei Bica

Antena3 Antena3,
Basescu: Am dat-o in bara cu numirea Alinei Bica

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, raspunzand unei intrebari, ca a dat-o in bara cand a numit-o pe Alina Bica in fruntea DIICOT. intrebat daca la capitolul esecuri intra si semnarea. continuă pe Antena3

VIDEO. Traian Basescu, la ultima conferinta de presa ca presedinte: Am satisfactia ca, dupa 10 ani de mandat, sa aud pesedistii batrani vorbind de stat de drept. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in bara

Presedintele Traian Basescu si-a prezentat, sambata seara, principalele realizari din ultimul sau mandat in fruntea tarii.

VIDEO. Traian Basescu, la ultima conferinta de presa ca presedinte: Am satisfactia ca, dupa 10 ani de mandat, sa aud pesedistii batrani vorbind de stat de drept. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: Exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in bara

Presedintele Traian Basescu si-a prezentat, sambata seara, principalele realizari din ultimul sau mandat in fruntea tarii.

LIVE TEXT. Traian Basescu isi prezinta bilantul in ultima zi de mandat. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in bara!

Presedintele Traian Basescu va sustine, sambata seara, cu o zi inainte de incheierea mandatului, o conferinta de presa, de bilant, la care sunt invitati sa participe toti jurnalistii interesati, atat din presa centrala, cat si din cea locala.

LIVE TEXT. Traian Basescu, la ultima conferinta de presa ca presedinte: Am satisfactia ca, dupa 10 ani de mandat, sa aud pesedistii batrani vorbind de stat de drept. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in

Presedintele Traian Basescu si-a prezentat, sambata seara, principalele realizari din ultimul sau mandat in fruntea tarii.

Dosarul Alinei Bica, in presa franceza: Cazul, unul reprezentativ pentru guvernarea corupta de la Bucuresti

Presa franceza considera cazul Alinei Bica, ca fiind unul reprezentativ pentru guvernarea corupta de la Bucuresti. De la intrarea sa in UE, in 2007, statul roman vorbeste despre coruptie si crima organizata.

Surse: Fosta sefa a DIICOT conducea o adevarata retea. Oamenii Alinei Bica inca vegheaza in cadrul Directiei

Arestarea Alinei Bica, fostul procuror sef al DIICOT, reprezinta doar decapitarea unei adevarate retele din cadrul institutiei, care manevra dosarele sensibile in directia dorita, arata.

Sorina Matei: Trei dosare penale pe numele lui Sebastian Ghita au fost inchise de DIICOT prin doua NUP-uri, o clasare si doua declinari in mandatele Alinei Bica si Codrut Olaru

Trei dosare penale pe numele lui Sebastian Ghita au fost inchise de DIICOT prin solutii de neincepere a urmaririi penale, o clasare si doua declinari in mandatele Alinei Bica si Codrut Olaru, scrie jurnalista Sorina Matei pe blogul sau. Dosarele vizau infractiuni la adresa securitatii nationale a Romaniei, de criminalitate organizata, coruptie si inselaciune, potrivit sursei citate.

Subiectele zilei: Antena 3 si Mircea Badea pun la indoiala autenticitatea filmului in care unul dintre piloti striga dupa ajutor!; Basistul Andrei Cornea, despre sfarsitul epocii Traian Basescu: A fost un mahalagiu cu viziune; Stategia anticoruptie a SUA

Spovedanie de securist. Radu Tinu, fostul adjunct al Securitatii din Timis si responsabil de filajul lui Laszlo Tokes: A fost o lucrare de Master Chef. Fost maior si adjunct al Securitatii la nivelul judetului Timis, Radu Tinu a rememorat pentru momentele dinaintea si din timpul Revolutiei. Trei dosare penale pe numele lui Sebastian Ghita au fost inchise de DIICOT prin doua NUP-uri, o clasare si doua declinari in mandatele Alinei Bica si Codrut Olaru. Trei dosare penale.

Gandul: Doua dosare ale lui Sebastian Ghita, inchise de DIICOT in mandatul Alinei Bica

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a inchis in total trei dosare in care era cercetat deputatul demisionat din PSD, Sebastian Ghita, doua dintre acestea in perioada in care institutia era condusa de Alina Bica, judecata in dosarul retrocedarilor si unul in mandatul lui Codrut Olaru, potrivit unui raspuns oficial al DIICOT citat de Gandul.

iCCJ verifica legalitatea masurii arestarii preventive a Alinei Bica

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) verifica legalitatea masurii arestarii preventive a fostei sefe a DIICOT Alina Bica, dupa ce aceasta a fost trimisa in judecata in stare de arest de procurorii DNA in dosarul privind acordarea de despagubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitala, potrivit surselor din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )