Libnet.ro
UNICEF

20:00

Basescu: Declaratia Parlamentului, incercare de intimidare a justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: Declaratia Parlamentului, incercare de intimidare a justitiei

Pre and sedintele Traian Basescu a declarat astazi ca declara and tia Parlamentului prin care i se cere demisia este un lucru extrem de grav, o ac and tiune de intimidare a justi and tiei, acuzand Legislativul ca a fraternizat cu clanul Bercea. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Declaratia Parlamentului prin care mi se cere demisia, o incercare de intimidarea a justitiei, fraternizare cu clanul Bercea. Acest clan a fost CONDAMNAT in mandatul meu

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca declaratia Parlamentului prin care i se cere demisia este un lucru extrem de grav, o actiune de intimidare a justitiei, el acuzand Legislativul ca a.

Traian Basescu, despre Declaratia Parlamentului: E o actiune de intimidare a justitiei. Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi, fiind intrebat ce parere are despre Declaratia Parlamentului prin care i se cere demisia, ca este o actiune de intimidare a justitiei. Aici discutam despre o de.

Traian Basescu, despre Declaratia Parlamentului: E o actiune de intimidare a justitiei. Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi, fiind intrebat ce parere are despre Declaratia Parlamentului prin care i se cere demisia, ca este o actiune de intimidare a justitiei. Aici discutam despre o de.

VIDEO Traian Basescu despre declaratia Parlamentului in care i se cere demisia: O actiune de intimidare a justitiei. Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea

Declaratia adoptata miercuri de Legislativ in care se cere demisia de onoare a sefului statului Este in opinia mea un lucru extrem de grav pe care l-a facut Parlamentul, o actiune de intimidare a justitiei, a declarat joi dimineata presedintele Traian Basescu, inaintea plecarii la Consiliul European de la Bruxelles. Toata declaratia se sustine pe franturile de filmari pe care le-a oferit clanul Bercea. ) Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea, asta e realitatea. Sunt preluate punctele de vedere exprimate de Antena 3 si de reprezentanti ai clanului, pe asta se sustine documentul, a aratat seful statului.

Ponta spune ca va sustine declaratia Parlamentului privind demisia lui Basescu

Victor Ponta a declarat ca va sustine declaratia politica a Parlamentului prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Traian Basescu, seful Guvernului urmand sa fie prezent in plenul Parlamentului.

Tariceanu: Declaratia Parlamentului care cere demisia de onoare a lui Basescu nu are rol si urmare juridica

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti seara, la Antena 3, ca declaratia pe care a propus-o si care cere demisia de onoare a lui Traian Basescu nu are un rol si o urmare juridica.

Ponta, despre declaratia Parlamentului privind demisia lui Basescu: Eu o voi sustine

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca va sustine declaratia politica a Parlamentului prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Traian Basescu, seful Guvernului urmand sa fie prezent in.

Liderii UE au primit declaratia Parlamentului Romaniei prin care i se cere DEMISIA lui Basescu. Presedintele ignora acest lucru si merge azi la Bruxelles

Liderii Uniunii Europene au primit declaratia prin care Parlamentul cere oficial demisia presedintelui Traian Basescu. Documentul a fost aprobat de 344 de senatori si deputati, fara niciun vot impotriva,.

Declaratia Parlamentului privind demisia lui Traian Basescu ajunge si la Bruxelles

Camera Deputailor a trimis declaratia adoptata astazi de Parlament membrilor Consiliului European si sefilor de stat si de Guvern din UE.

Antonescu, despre declaratia Parlamentului: O manifestare politicianista ipocrita

Declaratia politica a Parlamentului prin care s-a cerut demisia presedintelui Traian Basescu a fost o manifestare politicianista si ipocrita, a declarat fostul lider liberal CrinAntonescu. Acesta a explicat .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )