Libnet.ro
UNICEF

19:30

Basescu, despre coronavirus: Vom avea aceste imbolnaviri in Romania, problema este la ce dimensiuni Nu trebuie creata panica, dar trebuie spus adevarul

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre coronavirus: Vom avea aceste imbolnaviri in Romania, problema este la ce dimensiuni Nu trebuie creata panica, dar trebuie spus adevarul

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca nu are niciun dubiu cu privire la faptul ca in Romania vor exista cazuri de imbolnavire cu coronavirus, catalogand riscul de extindere a virusului in tara noastra drept unul aproape total. El sustine ca nu trebuie creata panica, dar trebuie spus adevarul. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu, previziune sumbra: Vom avea coronavirus, tinand cont ca a doua patrie a romanilor a devenit Italia

Presedintele interimar PSD Marcel Ciolacu a facut in direct la Antena 3, in emisiunea Sinteza Zilei o previziune sumbra pentru romani. Politicianul este convins ca vom avea coronavirus in Romania.

12 intrebari si raspunsuri despre coronavirus. Ghidul Ministerului Sanatatii si DSU

Ministerul Sanatatii si Departamentul pentru Situatii de Urgenta au elaborat cu ghid cu 12 intrebari si raspunsuri despre coronavirus. 10 lucruri despre coronavirus. Recomandarile Ministerului Sanatatii.

INTERVIU Tot ce trebuie sa stii despre coronavirus - cum sa te feresti de virus si de ce nu trebuie sa mergi direct la spital daca ai simptome: Ar trebui sa o lasam mai moale cu mall-urile si aglomeratiile in aceasta perioada

Simptomele infectiei cu temutul coronavirus, care a provocat peste 2. 500 de decese in China si a ucis 6 oameni si in Italia, seamana foarte mult cu cele ale unei banale raceli, mai ales in cazul formelor usoare de imbolnavire aproximativ 95% din totalul cazurilor), sau cu cele ale gripei, explica, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Adrian Marinescu, medic specialist in boli infectioase la Institutul Matei Bals din Bucuresti. 10 lucruri despre coronavirus. Recomandarile Ministerului Sanatatii12 intrebari si raspunsuri despre coronavirus. Ghidul Ministerului Sanatatii si DSU.

Andrei Caramitru: Ce stiri false vor fi generate de Biserica Ortodoxa despre coronavirus

Fostul consilier al liderului USR Dan Barna, Andrei Caramitru, vine cu o lista de stiri false, care, spune el, vor fi propagate de Biserica Ortodoxa Romana si de trusturile media ale mafiei, despre coronavirus.

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Romania are un risc mai mare, pentru ca avem foarte multi romani in Italia

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

Orban, despre coronavirus: Romania are un risc mai mare. Solicitarea facuta Politiei de Frontiera

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

Basescu, despre numirea procurorilor sefi: Presedintele si-a asumat numirile El explica de ce a numit-o pe Kovesi, in 2009, in ciuda unui aviz negativ al CSM

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, vineri seara, ca presedintele Klaus Iohannis si-a asumat numirile procurorilor sefi, fiind dreptul sau de a semna decretul, iar toate controversele se duc catre el si cu asta basta. in plus, Basescu a explicat ca cele doua procuroare care au primit aviz negativ au mai ocupat functii de conducere si au primit avize pozitive de la CSM in functie de cum se schimba echipele.

Basescu, despre numirile procurorilor-sefi: Iohannis si le-a asumat. Nici eu nu am tinut cont de avizul negativ al CSM in cazul lui Kovesi

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Iohannis si-a asumat numirile procurorilor-sefi, care au avut aviz negativ din partea CSM. Europarmanetarul PMP a amint si de episodul Laura Codruta Kovesi, din 2009.

Ce masca te poate proteja, de fapt, de coronavirus. Ce spun medicii din Romania

Conform profesorului Adrian Streinu-Cercel, manager al Institutului Matei Bals, in Romania nu exista mastile si costumele de protectie necesare pentru coronavirus. Care sunt, de fapt, cele potrivite? Ce spun medicii din Romania? in Romania nu exista masuri de protectie in conformitate cu efectele grave ale virusului care a scandalizat Romania. Adrian Streinu Cercel, prezent in .

10 lucruri despre coronavirus. Recomandarile Ministerului Sanatatii

Infectiile umane cu coronavirusurile comune sunt mai mult asimptomatice sau cu simptome clinice medii, semanand cu o raceala comuna tuse, febra, nas infundat, etc. ), insa au fost observate infectii severe si chiar fatale. SARS-CoV-2 este un coronavirus nou, identificat pentru prima oara in decembrie 2019 intr-un focar de pneumonie din China.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )