Libnet.ro
UNICEF

14:15

Basescu, despre meciul cu Grecia: Daca plagia Stancu de doua ori golul, ne calificam la Rio. Ponta a plecat la pauza

B1 B1,
Basescu, despre meciul cu Grecia: Daca plagia Stancu de doua ori golul, ne calificam la Rio. Ponta a plecat la pauza

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca cel mai bun lucru pe care ar fi putut sa-l faca Victor Ponta era sa-l puna pe Stancu sa plagieze golul. continuă pe B1

LIVE Text Romania - Grecia (21:00)/ Cele doua echipe au ajuns la stadion

Dupa o pauza de 16 ani, Romania poate ajunge la Campionatul Mondial de fotbal daca echipa pregatita de Victor Piturca trece de Grecia in tur, a fost 3-1 pentru eleni). La un astfel de meci trebuie sa te autodepasesti din toate punctele de vedere. Nu exista oboseala,a declarat Victor Piturca. Meciul de pe Arena Nationala va fi in direct pe Antena 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:00.

VIDEO. Basescu despre presiunile din servicii asupra lui Ponta: Are un miez declaratia lui ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca declaratiile lui Crin Antonescu despre presiunile unor oameni influenti din servicii pentru ca Victor Ponta sa candideze la alegerile prezidentiale, au un miez de adevar. Daca Crin Antonescu se referea la George Maior este o infamie. Directorul SRI este de-o corectitudine ireprosabila. Dar, nu pot sa spun ca nu are un miez declaratia lui Crin Antonescu. El are ministri in CSAT, a spus Traian Basescu intr-o emisiune la B1 .

Basescu despre presiunile din servicii asupra lui Ponta: Are un miez declaratia lui Crin ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca declaratiile lui Crin Antonescu despre presiunile unor oameni influenti din servicii pentru ca Victor Ponta sa candideze la alegerile prezidentiale, au un miez adevarat. Daca Crin Antonescu se referea la George Maior este o infamie. Directorul SRI este de-o corectitudine ireprosabila. Dar, nu pot sa spun ca nu are un miez declaratia lui Crin Antonescu. El are ministri in CSAT, a spus Traian Basescu intr-o emisiune la B1 .

Basescu, despre dosarul Dunarea: Nervozitatea simultana a lui Ponta si Voiculescu, reactie de tip mafiot

Presedintele Basescu spune ca desecretizarea dosarului Dunarea este in curs de desfasurare, insa daca SIE considera ca trebuie mentinuta in regim de secretizare, inseamna ca sunt lucruri.

CONFERINTA Victor Piturca despre Romania - Grecia: E greu, dar nu imposibil

Victor Piturca a sustinut luni conferinta de presa premergatoarea returului cu Grecia, pe care Romania il va disputa marti, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21.

Victor Piturca despre Romania - Grecia: Cred ca Vlad Chiriches se va regasi in primul 11, iar Ciprian Tatarusanu e apt

Victor Piturca a sustinut luni conferinta de presa premergatoarea returului cu Grecia, pe care Romania il va disputa marti, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21.

Victor Piturca, despre Romania - Grecia: Cred ca Vlad Chiriches se va regasi in primul 11, iar Ciprian Tatarusanu e apt

Victor Piturca a sustinut luni conferinta de presa premergatoarea returului cu Grecia, pe care Romania il va disputa marti, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21.

Nitu: Basescu poate suna procurorii, daca o face in interesul institutiilor.

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, miercuri, ca nu este exclusa comunicarea intre institutiile statului si ca presedintele poate suna procurorii, daca apelurile telefonice sunt in interesul statului. Intrebat daca este legal ca procurorii sa fie sunati de seful statului, Tiberiu Nitu a spus ca nu este exclusa orice comunicare intre institutiile statului, transmite Mediafax. Procurorii sunt numiti la intrarea in cariera, ca si judecatorii, de presedintele Romaniei, si .

Basescu: despre (i)moralitatea unui presedinte.

In cei noua ani de cand conduce Romania, Traian Basescu a parut ca invata sa fie deasupra combinatiilor de interese in care se incurca indeobste politicienii balcanici, manati adesea mai mult de dorinta de a avea decat de cea de a fi dedicati celor multi. Inconjurat de simpatia unor intelectuali cunoscuti, in primii sai ani la Cotroceni, Traian Basescu a lasat impresia ca se transforma ireversibil, din fostul primar care-si daduse singur o casa in centrul Bucurestiului, in liderul complex care .

Traian Basescu, despre pactul de coabitare: Stam in cooperarea institutionala

Presedintele Traian Basescu a precizat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca inca nu a terminat de analizat pactul de coabitare. Nu am terminat analiza. Stam.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )