Libnet.ro
UNICEF

16:30

Basescu, pe Facebook: Miza lui Tariceanu si Ponta este controlul justitiei si nu Mariana Rarinca

Adevărul Adevărul,
Basescu, pe Facebook: Miza lui Tariceanu si Ponta este controlul justitiei si nu Mariana Rarinca

Traian Basescu sustine ca miza lui Calin Popescu Tariceanu si a lui Victor Ponta ar fi controlul justitiei si nu cazul Rarinca, el opinand totodata ca justitia a ajuns la un moment de cumpana si ca setea de putere a catorva dintre liderii ei, secondati de generali SRI, a generat derapaje. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Miza lui Tariceanu si Ponta este controlul justitiei

Traian Basescu a postat un nou mesaj pe Facebok in care a aratat ca miza lui Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta este controlul justitiei nu cazul Marianei Rarinca.

Basescu se baga cu picioarele in justitie: Exista procurori controlati de SRI

Fostul presedinte Traian Basescu arata ca se baga cu picioarele in justitie, in ceea ce priveste cazul Marianei Rarinca. Miza lui Tariceanu si Ponta este controlul justitiei si nu Doamna Mariana.

Basescu: Miza lui Tariceanu si Ponta e controlul justitiei, nu Mariana Rarinca. Setea de putere si goana bezmetica dupa imagine a catorva lideri din justitie, secondati de generali SRI, au generat derapaje care pot fi cu greu acceptate

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat joi, printr-o postare pe Facebook, cazul Marianei Rarica, femeia care a stat sase luni in arest preventiv, fiind apoi achitata de instanta, si faptul ca, in acest.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,277 seconds )