Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Miza lui Tariceanu si Ponta este controlul justitiei

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Miza lui Tariceanu si Ponta este controlul justitiei

Traian Basescu a postat un nou mesaj pe Facebok in care a aratat ca miza lui Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta este controlul justitiei nu cazul Marianei Rarinca. continuă pe România Liberă

Basescu: Miza lui Tariceanu si Ponta e controlul justitiei, nu Mariana Rarinca. Setea de putere si goana bezmetica dupa imagine a catorva lideri din justitie, secondati de generali SRI, au generat derapaje care pot fi cu greu acceptate

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat joi, printr-o postare pe Facebook, cazul Marianei Rarica, femeia care a stat sase luni in arest preventiv, fiind apoi achitata de instanta, si faptul ca, in acest.

Basescu, pe Facebook: Miza lui Tariceanu si Ponta este controlul justitiei si nu Mariana Rarinca

Traian Basescu sustine ca miza lui Calin Popescu Tariceanu si a lui Victor Ponta ar fi controlul justitiei si nu cazul Rarinca, el opinand totodata ca justitia a ajuns la un moment de cumpana si ca setea de putere a catorva dintre liderii ei, secondati de generali SRI, a generat derapaje.

Basescu se baga cu picioarele in justitie: Exista procurori controlati de SRI

Fostul presedinte Traian Basescu arata ca se baga cu picioarele in justitie, in ceea ce priveste cazul Marianei Rarinca. Miza lui Tariceanu si Ponta este controlul justitiei si nu Doamna Mariana.

Traian Basescu, despre evolutia cancerigena a lui Tariceanu: Este timpul sa te retragi din politica pentru ca mintea ta genereaza rebuturi tot mai mari

Traian Basescu a scris, miercuri, pe pagina personala de Facebook, despre evolutia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, o evolutie pe care fostul presedinte o numeste cancerigena. Astfel, Traian.

Traian Basescu, despre evolutia cancerigena a lui Tariceanu

Traian Basescu, fostul sef de stat al Romaniei, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook o scurta istorie a ceea ce Traian Basescu numeste evolutia cancerigena a lui Tariceanu. Fostul presedinte este de parere ca seful Senatul ar trebui sa se retraga din politica deorece mintea acestuia genereaza rebuturi tot mai mari .

Traian Basescu, atac la Calin Popescu Tariceanu: Mintea ta genereaza rebuturi tot mai mari

Traian Basescu a lansat un atac virulent la adresa lui Calin Popescu Tariceanu, caruia ii reproseaza amestecul in justitie. intr-o postare pe Facebook, Basescu spune de Tariceanu ca are o minte care.

Traian Basescu: Taricene, este timpul sa te retragi din politica pentru ca mintea ta genereaza rebuturi tot mai mari

Fostul presedinte Traian Basescu a taxat, pe Facebook, gestul lui Calin Popescu Tariceanu de a-i cere presedintelui Klaus Iohannis sa le schimbe din functie pe Laura Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu. Basescu aminteste si de biletul roz din 2006.

Traian Basescu il acuza Ponta ca nu a semnat niciun contract pentru utilizarea banilor europeni. 7,5 miliarde euro se vor pierde

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, fostul presedinte Traian Basescu l-a acuzat pe Victor Ponta ca din cauza lui Romania va pierde 7,5 miliarde de euro deoarece premierul nu a semnat niciun contract din banii europeni alocati Romaniei pentru constructia de autostrazi, modernizarea cailor ferate, regularizari de rauri, recalificare profesionala, creare de locuri de munca, izolarea termica a blocurilor.

Traian Basescu: Victor Ponta n-a reusit sa semneze niciun contract semnificativ prin care sa utilizeze banii alocati Romaniei de Uniunea Europeana. 7,5 miliarde euro se vor pierde

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, marti, pe pagina personala de Facebook, despre banii europeni alocati Romaniei pentru constructia de autostrazi, modernizarea cailor ferate, regularizari de riuri,.

Traian Basescu demonteaza informatiile publicate de Adriana Saftoiu: Elena Udrea este si a fost de o loialitate si decenta exemplare fata de mine si familia mea

Fostul presedinte Traian Basescu demonteaza, printr-o postare pe Facebook, informatiile dezvaluite de Adriana Saftoiu in cartea sa Cronica de Cotroceni. Astfel, Traian Basescu precizeaza ca nu a cerut niciodat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )