Libnet.ro
UNICEF

22:30

Basescu: Nu il inteleg pe Nicusor Dan, de ce a refuzat sa fie viceprimar; in politica nu poti sa te inchizi in baie

Adevărul Adevărul,
Basescu: Nu il inteleg pe Nicusor Dan, de ce a refuzat sa fie viceprimar; in politica nu poti sa te inchizi in baie

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Romania TV, ca nu intelege de ce Nicusor Dan a refuzat sa fie viceprimar, dupa ce a obtinut un scor de aproximativ 30% in alegerile din Capitala, afirmand ca in politica nu poti sa te inchizi in baie si sa nu dialoghezi, iar liderul USB fuge de putere. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan: Probabil intr-o luna o sa incepem sa anuntam filialele USR. Nu facem aliante si mergem singuri la parlamentare

Nicusor Dan a declarat ca formatiunea pe care o conduce a fost contactata pana acum de 4. 000 de persoane si grupuri, iar peste aproximativ o luna ar putea fi anuntata constituirea unor filiale a Uniunii Sa.

Nicusor Dan: USR nu va face aliante, mergem singuri la parlamentare, cu un program tehnocrat

Liderul USB, Nicusor Dan, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Uniunea Salvati Romania USR) nu va face aliante in perspectiva alegerilor parlamentare din toamna, la care se va prezenta cu un program tehnocrat.

Nicusor Dan nu face aliante:Ne-au scris 4.000 de oameni

Seful Uniunii Salvati Bucurestiul USB), Nicusor Dan, a declarat, joi, ca formatiunea a fost contactata de aproximativ 4. 000 de oameni si grupuri, iar peste aproximativ o luna ar putea fi anuntata constituirea unor filiale ale Uniunii Salvati Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2782 seconds )