Libnet.ro
UNICEF

12:15

Surse: Comisia parlamentara privind Rosia Montana va fi condusa de deputatul PSD Iulian Iancu

B1 B1,
Surse: Comisia parlamentara privind Rosia Montana va fi condusa de deputatul PSD Iulian Iancu

Comisia parlamentara speciala pentru proiectul privind Rosia Montana, ce urmeaza a fi constituita marti prin votul plenului Parlamentului, va fi condusa de catre deputatul PSD Iulian Iancu, au declarat surse. continuă pe B1

Comisia parlamentara privind Rosia Montana va fi condusa de deputatul PSD Iulian Iancu - surse.

Comisia parlamentara speciala pentru proiectul privind Rosia Montana, ce urmeaza a fi constituita marti prin votul plenului Parlamentului, va fi condusa de catre deputatul PSD Iulian Iancu, au declarat duminica, pentru Mediafax, surse parlamentare. Iulian Iancu este presedintele Comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor. La nivelul USL s-a decis ca sefia Comisiei parlamentare speciale pentru proiectul privind Rosia Montana sa revina social-democratilor, au mai precizat .

Contractul privind Rosia Montana, desecretizat partial. Ponta: Eventualele litigii, solutionate cu arbitraj international

Victor Ponta a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca contractul privind Rosia MOntana va fi desecretizat partial, iar eventualele litigii vor fi solutionate international. Cat despre.

Traian Basescu: Se va constata ca Legea privind Rosia Montana trimisa la Parlament e neconstitutionala

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, raspunzand unei intrebari referitoare la Legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament, ca aceasta va fi respinsa de Curtea Constitutionala intrucat se va constata ca este neconstitutionala, neputand fi data o lege care sa vizeze o firma, a explicat seful statului.

Traian Basescu: Se va constata ca Legea privind Rosia Montana e neconstitutionala

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament va fi respinsa de Curtea Constitutionala, intrucat se va constata ca este neconstitutionala, neputand.

Basescu: Legea privind Rosia Montana e neconstitutionala.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament, va fi respinsa de Curtea Constitutionala intrucat se va constata ca este neconstitutionala, informeaza Mediafax. Nu este legal sa stabilesti o firma care face o exploatare prin lege. Va fi respinsa cu siguranta de Curtea Constitutionala. Este doar un joc politic, a declarat, duminica, la Tebea, in judetul Hunedoara, presedintele Traian Basescu, raspunzand unei intrebari .

70% dintre romani cred ca decizia privind Rosia Montana trebuie luata dupa o dezbatere parlamentara

Majoritatea romanilor 70%) considera ca decizia privind exploatarea miniera de la Rosia Montana trebuie luata in urma unei dezbateri parlamentare, arata un sondaj SOCIOPOL, conform HotNews. ro.

Sondaj SOCIOPOL: 70% dintre romani cred ca decizia privind Rosia Montana trebuie luata dupa o dezbatere parlamentara, 60% considera ca solutia pentru problema cainilor fara stapan este eutanasierea

Majoritatea romanilor 70%) considera ca decizia privind exploatarea miniera de la Rosia Montana trebuie luata in urma unei dezbateri parlamentare, iar 60% cred ca cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemei cainilor fara stapan este eutanasierea, releva un sondaj SOCIOPOL citat de Agerpres.

Antonescu, dupa intalnirea cu Ponta: Am convenit sa constituim o comisie speciala privind Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, dupa intalnirea cu Victor Ponta, ca PSD a revenit asupra ideii de constituire a unei Comisii speciale pentru Rosia Montana.

Contractul privind Rosia Montana, desecretizat partial. Ponta: Eventualele litigii, solutionate cu arbitraj international (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a prezentat, joi, in cadrul unei conferinte de presa comune cu ministrul Dan Sova, cateva dintre datele prevazute in contractul privind exploatarea miniera de la Rosia Montana. Licenta.

Basescu: Legea privind Rosia Montana este neconstitutionala

Update 15:31 Presedintele Traian Basescu a declarat azi, la Sarbatorile de la Tebea, ca proiectul minier de la Rosia Montana nu are nici o sansa, legea privind aceasta problema fiind neconstitutionala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )