Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, mesaj catre politicieni: Nu ma implicati in disputele din interiorul USL!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu, mesaj catre politicieni: Nu ma implicati in disputele din interiorul USL!

Presedintia a publicat un comunicat referitor la Zvonurile potrivit carora presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, ar fi implicat in eventuale dispute din interiorul USL, scrie Jurnalul. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Traian Basescu: Nu ma implic in dispute din interiorul USL

Presedintele Traian Basescu le solicita politicienilor sa nu-l implice in niciun fel de eventuale dispute in interiorul USL, se precizeaza intr-o declaratie a purtatorului de cuvant al sefului statului,.

Administratia Prezidentiala infirma zvonurile potrivit carora Traian Basescu ar fi implicat in eventuale dispute din interiorul USL

Presedintele Traian Basescu nu este implicat in dispute din interiorul Uniunii Social-Liberale, anunta purtatorul de cuvant al presedintiei, Bogdan Oprea. Administratia prezidentiala a publicat,.

Presedintele Traian Basescu: Nu ma implicati in dispute din interiorul USL

Presedintele Traian Basescu le solicita politicienilor sa nu-l implice in niciun fel de eventuale dispute in interiorul USL, se precizeaza intr-o declaratie a purtatorului de cuvant al sefului statului,.

Antonescu: Basescu a CONTACTAT o persoana din interiorul PSD pentru a-l PROPUNE PREMIER.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca detine informatii ca seful statului ar fi contactat o persoana din PSD pentru a-i propune pozitia de premier, insa acest lucru nu s-ar fi materializat, mentionand ca i s-ar fi confirmat acest lucru din expresia persoanei respective, potrivit Mediafax. Antonescu a fost intrebat daca stie ca presedintele Traian Basescu sa fi contactat alte persoane din USL pentru a le propune desemnarea pentru pozitia de prim-ministru. Cred ca da, .

Presedintele Traian Basescu, intr-un nou MESAJ: Cere sa NU fie implicat in LUPTELE din ...

Presdedintele Traian Basescu le cere politicienilor, intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale remis, miercuri, Romania libera, sa nu-l implice in luptele interne din cadrul Uniunii Social Liberale. Romania libera reda integral comunicatul Administratiei Prezidentiale: Ref. : Zvonurile potrivit carora presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, ar fi implicat in eventuale dispute din interiorul USL Referitor la zvonurile, vehiculate de o parte a presei in cursul diminetii de .

Traian Basescu, mesaj pe Facebook: Este esential ca cetatenii romani de etnie maghiara sa mearga la vot

Presedintele Traian Basescu a postat duminica, un mesaj video pe Facebook, in care ii indeamna pe cetatenii romani de etnie maghiara sa mearga la vot, pentru ca asa isi vor apara interesele. Este.

Apelul ASUR catre primarii: Stopati finantarea din bugetele locale a Catedralei Mantuirii Neamului

Membrii Asociatiei Secular-Umanista din Romania au initiat o scrisoare deschisa adresata primarilor si consilierilor locali, carora le solicita sa refuze cererile Patriarhiei BOR de finantare Catedralei .

Apel catre primarii: Stopati finantarea din bugetele locale a Catedralei Mantuirii Neamului!.

Membrii Asociatiei Secular-Umaniste din Romania au initiat o scrisoare deschisa adresata primarilor si consilierilor locali, carora le solicita sa refuze cererile Patriarhiei BOR de finantare a Catedralei Mantuirii Neamului. Am aflat din presa ca Patriarhia solicita bani primariilor din tara pentru continuarea lucrarile de constructie la Catedrala. Noi, membrii ASUR, consideram ca finantarea cultelor ar trebui sa se realizeze prin donatiile voluntare ale enoriasilor. Prin urmare, daca un .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )